• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Cervera υποδέχεται τον Marquez!
Χιλιάδες οπαδοί στους δρόμους παρά το κρύο!
Νέα 18/11/2013 - 11:02

Και φέτος, όπως πέρυσι, χιλιάδες Ισπανοί ξεχύθηκαν στους δρόμους της Cervera - της γενέτειρας του Marc Marquez - για να αποθεώσουν και να πανηγυρίσουν μαζί με τον 20χρονο συμπατριώτη τους τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή MotoGP για το 2013!

 

Στα πανηγύρια μαζί τους και οι κάτοικοι της γειτονικής πόλης (Lleida) και όλοι μαζί υποδέχτηκαν σαν ήρωα τον αναβάτη που τους έκανε υπερήφανους. Όπως το 2010, όταν ο Marquez κέρδισε τον Τίτλο στα 125cc, αλλά και πέρυσι, όταν ο Marc ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Moto2, έτσι και φέτος η υποδοχή του νεαρού Ισπανού ήταν φαντασμαγορική και θα του μείνει αξέχαστη.

 

Ο Marquez - μαζί με τον αδερφό του Alex ο οποίος πήρε το βραβείο του Rookie της χρονιάς στη Moto3 - έδωσαν πρώτα μια συνέντευξη τύπου και στη συνέχεια βγήκαν στους δρόμους για να παρελάσουν μπροστά στους συμπατριώτες τους, πάνω σε αυτοκίνητο. Ο γύρος ολοκληρώθηκε με τα αδέρφια πάνω σε μια εξέδρα να χαιρετούν τους χιλιάδες οπαδούς τους.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που πανηγυρίζω εδώ τον Τίτλο, στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, μαζί με όλους τους φιλάθλους που βγήκαν έξω παρά τη βροχή και το χιόνι", ξεκίνησε να λέει ο Marquez. "Είναι πραγματικά όμορφο και μεγάλη τιμή για έναν οδηγό να δέχεται τέτοιου είδους υποδοχή από τους φιλάθλους. Μια τέτοια ημέρα είναι ευχάριστη για όλους. Ένας τέτοιος Τίτλος πρέπει να πανηγυρίζεται με τον καλύτερο τρόπο, διότι είναι δύσκολο να επιτευχθεί και κατά κάποιον τρόπο ανήκει και στους ανθρώπους εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την υποστήριξή τους και σε κάθε αγώνα βλέπω όλο και περισσότερους με τη σημαία με το "93" πάνω. Είναι κάτι που με συναρπάζει! Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και την ομάδα μου, που δεν θα μπορούσαν να χάσουν αυτό το πάρτυ και που είναι αυτοί που έκαναν εφικτή μια τέτοια σεζόν φέτος!"

 

Επόμενο άρθρο »

De Puniet: Δεν θα είμαι στις πίστες το 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez: Ημέρα 2η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα