• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez: Ημέρα 2η
Ο Miller και πάλι στην κορυφή!
Νέα 18/11/2013 - 10:27

Το ιδανικό ξεκίνημα στη νέα του καριέρα με την ομάδα της Red Bull KTM Ajo έκανε ο Jack Miller, ο οποίος σημείωσε τον καλύτερο χρόνο και την δεύτερη ημέρα των δοκιμών στη Jerez.

 

Στο διήμερο τεστ που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, ο Danny Kent - επέστρεψε στην Red Bull KTM Ajo μετά από τη σύντομη παρουσία του στη Moto2 - πήρε τη δεύτερη θέση. Οπωσδήποτε ο Ajo θα πρέπει να είναι εξαιρετικά ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του τεστ, καθώς στην πρώτη τριάδα φιγουράρουν οι τρεις νέοι του αναβάτες!

 

Ο Karel Hanika - ο πρωταθλητής στο Red Bull Rookies Cup κι ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα ταλέντα της ηλικίας του - πήρε την τρίτη θέση, με διαφορά κάτω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Miller, ο οποίος έγραψε 1:47.290.

 

Ο Niklas Ajo δεν ήταν πολύ πίσω από τον Hanika - πάνω στην KTM του - ενώ ο Philipp Oettl (Interwetten Paddock) ακολούθησε στη λίστα. Ο Θανάσης Σίσσης ήταν πολύ καλός τη δεύτερη ημέρα, πήρε την έκτη θέση στο τεστ με χρόνο 1:48.574 πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα (Mahindra) και ήταν μισό περίπου δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τον ομόσταυλό του, Miguel Oliveira!

 

Επόμενο άρθρο »

Η Cervera υποδέχεται τον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ: O Γκιζίνος 1ος, ο Πίππος Πρωταθλητής

Χορηγοί