• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Corti: Στο επίκεντρο ενός φιλόδοξου project
Η Forward δεν μου ενέπνεε εμπιστοσύνη
Νέα 23/12/2013 - 14:14

Δυο μήνες απομένουν για την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK και ο Claudio Corti δηλώνει ήδη ανυπόμονος να πάρει θέση στο grid για τον πρώτο αγώνα στην Αυστραλία (23/02).

 

Καλεσμένος στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της Nolan στην Ιταλία, ο Corti εξέφρασε στους συναδέλφους του gpone.com τη σιγουριά του για τη νέα σεζόν, που θα τον βρει στη σέλα μιας MV Agusta στα SBK. "Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επιστρέφω στα SBK και μάλιστα με ιταλική μοτοσυκλέτα", υπογράμμισε ο Ιταλός αναβάτης. "Οπωσδήποτε τα πράγματα στην MV Agusta είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα σε σύγκριση με μια ιδιωτική ομάδα, αλλά και το κίνητρο είναι μεγαλύτερο!"

 

Μετά το ντεμπούτο του με τη νέα του μοτοσυκλέτα στην Jerez, ο Corti θα ξαναβρεθεί στην πίστα με την F4 RR - για δοκιμές - τον Ιανουάριο. "Στην Ισπανία άρχισα να συνηθίζω και να εξοικειώνομαι με τη μοτοσυκλέτα, αν και ήταν σχεδόν δρόμου αυτή που οδήγησα. Οι δυνατότητες όμως υπάρχουν. Προφανώς και πρέπει να προσαρμόσω το οδηγικό μου στυλ, αλλά και να την εξελίξουμε για να είμαστε έτοιμοι στον πρώτο αγώνα του Phillip Island. To 2014 θα είναι αναγνωριστική χρονιά, ενόψει του 2015".

 

Παρά τη διαφορά που τον χωρίζει με τις μεγάλες ομάδες, ο Corti δηλώνει διψασμένος για κάτι καλό: "Μέσα μου έχω μεγάλη επιθυμία να πετύχω. Στη Forward δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, αντιθέτως στην MV είμαι στο επίκεντρο ενός φιλόδοξου σχεδιασμού, δεδομένης της επένδυσης που έχει κάνει το εργοστάσιο. Προφανώς και θα είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατον, να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις. Θα μπορούμε να είμαστε όμως από την πέμπτη ως τη δέκατη".

 

Όσο για τις προβλέψεις του για τη νέα χρονιά;

 

Sykes οπωσδήποτε ξεκινά σαν το μεγάλο φαβορί. Είναι ο Πρωταθλητής και στην Jerez έδειξε και πάλι ότι είναι ένα κλικ παραπάνω από τους υπόλοιπους οδηγούς. Προφανώς πιστεύω και στον Melandri. Η Aprilia έχει αποδείξει ότι είναι πολύ ανταγωνιστική και γι' αυτό το λόγο είμαι πεπεισμένος ότι ο Marco έχει τη δυνατότητα να παλέψει για τον Τίτλο. Πολλά όμως θα εξαρτηθούν και από τη διαδικασία ανάρρωσης, αλλά δεν θέλω να το γρουσουζεύω!"

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Η Althea Racing και πάλι με Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Πήρε Bastianini ο Gresini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα