• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Ακυρώνεται ο γύρος στη Βραζιλία;
Στα πρόθυρα χρεωκοπίας η εμπλεκόμενη εταιρεία!
Νέα 23/01/2014 - 17:31

Αν και φαινόταν δεδομένο στην αρχή, εν τούτοις όλα δείχνουν ότι ο γύρος στη Βραζιλία οδεύει προς ακύρωση! Αναφορές από την Ιταλία, μιλούν για αδυναμία της εταιρείας που έχει πάρει το συμβόλαιο να βρει τα απαραίτητα οικονομικά κονδύλια, ώστε να προχωρήσει στην ανακαίνιση της πίστας (Autódromo Internacional Nelson Piquet).

 

Το ότι η πίστα στη Βραζιλία ήθελε πολλή δουλειά για να φτάσει σε επίπεδο να φιλοξενήσει αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ήταν γνωστό όταν "έπεφταν" οι υπογραφές. Δυο μήνες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν και οι συνάδελφοι από την Ιταλία αναφέρουν ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στην πίστα, ενώ η εμπλεκόμενη εταιρεία είναι στα πρόθυρα χρεωκοπίας!

 

Μια λύση στο πρόβλημα, θα ήταν να γίνει ο γύρος του MotoGP στην πίστα Autódromo Internacional Ayrton Senna (στην Goiania), ωστόσο κι εκεί υπάρχει το ίδιο πρόβλημα: αδυναμία εύρεσης των χρημάτων για τις απαραίτητες μετατροπές.

 

Αν κάτι τέτοιο όντως επαληθευθεί, τότε θα επιστρέψουμε στους 18 αγώνες και το πιο πιθανό είναι ο αγώνας στην Aragon να διεξαχθεί την 28η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που μέχρι τα τωρινά δεδομένα, ανήκει στο βραζιλιάνικο GP.

 

Επόμενο άρθρο »

O Pedrosa στο HRC και μετά το 2014

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Ανάσα ζωής για Elias;

Χορηγοί