• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pedrosa στο HRC και μετά το 2014
Ο Suppo θέλει να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ισπανού
Νέα 24/01/2014 - 10:37

Η Honda αρνείται ότι το 2014 θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Dani Pedrosa ως εργοστασιακός αναβάτης του HRC, χρονιά κατά την οποία λήγει το συμβόλαιο του βετεράνου Ισπανού άσου.

 

Πέρυσι - όταν τον Τίτλο κατέκτησε ο rookie ομόσταυλος του Pedrosa, Marc Marquez - ήταν η όγδοη χρονιά του Dani στην ομάδα και πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν (ειδικά μετά από ένα εκπληκτικό δεύτερο μισό το 2012) να πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα, απόντος του Casey Stoner.

 

Ωστόσο ένας τραυματισμός στον αριστερό του ώμο, όταν προηγούνταν στη βαθμολογία μάλιστα, ήταν η αρχή του τέλους για τον βραχύσωμο αναβάτη. Με το συμβόλαιό του να λήγει φέτος, ενδεχομένως αρκετοί να θεωρούν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από το HRC, εκτός κι αν κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις μέσα στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν φέτος, είναι και αυτό του Jorge Lorenzo, τον οποίο ήδη έχει προσεγγίσει η Ducati (αν πιστέψουμε στις φήμες) ενώ είναι βέβαιο ότι θα απασχολήσει και το HRC, στοχεύοντας σε ένα δίδυμο που αντάξιό του δεν θα υπάρχει στο Πρωτάθλημα!

 

Από την άλλη, ο Livio Suppo καθησυχάζει τους οπαδούς του Pedrosa, τονίζοντας ότι το μέλλον του 28χρονου στην ομάδα είναι ασφαλές. "Είτε αρέσει, είτε όχι, ο Dani είναι πάντα μέσα στους διεκδικητές του Τίτλου. Πέρυσι τον είδαμε να τραυματίζεται στην Γερμανία, όταν ήταν μπροστά στη βαθμολογία, και αυτό είχε μεγάλο αντίκτυπο στη μετέπειτα πορεία του", δήλωσε ο Suppo.

 

"Ήταν απίστευτα άτυχος και όπως κάθε χρονιά, πιστεύω ότι έχει τα εφόδια να ανακηρυχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην είναι και πάλι μέσα σ' αυτούς που θα διεκδικήσουν τον Τίτλο", πρόσθεσε.

 

Ερωτηθείς για το αν η άμεση επιτυχία του Marquez το 2013, σημαίνει ότι ο Dani πρέπει να πάρει το Πρωτάθλημα φέτος, απάντησε: "Με δεδομένο ότι θέλεις να έχεις δυο πολύ δυνατούς οδηγούς στην ομάδα σου, πείτε μου ένα όνομα που θα είναι πιο ανταγωνιστικό από τονDani. Είναι πολλά χρόνια με το HRC και είναι αλήθεια ότι δεν έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα, αλλά τρεις είναι οι οδηγοί που είναι σε άλλο επίπεδο και οπωσδήποτε ο Dani είναι μέσα σ' αυτούς. Αν θέλεις να έχεις μια πολύ δυνατή ομάδα, τότε ο Dani έχει θέση σ' αυτή και πιστεύω ότι και φέτος θα έχει τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσει τον Τίτλο".

 

Επόμενο άρθρο »

H Monster συνεχίζει στο Le Mans

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Ακυρώνεται ο γύρος στη Βραζιλία;

Χορηγοί