• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κοντά σε συμφωνία Movistar-Yamaha
Θα ανακοινωθεί στο 1ο τεστ της Sepang
Νέα 26/01/2014 - 14:15

Όπως φαίνεται, η Movistar ετοιμάζεται να επιστρέψει στα δρώμενα του MotoGP. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία (gpone.com και pu24.it) ο ισπανικός κολοσσός στις τηλεπικοινωνίες είναι κοντά σε συμφωνία συνεργασίας με την εργοστασιακή Yamaha των Rossi και Lorenzo. Η ανακοίνωση αυτή, αναμένεται να γίνει στο πρώτο τεστ της Μαλαισίας σε ειδική συνέντευξη τύπου.

 

Σε λίγες ημέρες λοιπόν, θα ξέρουμε αν θα επαληθευθεί αυτή η πληροφορία. Η Movistar έχει υποστηρίξει αρκετά το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στους δυο τροχούς. Έχει υπάρξει χορηγός στο ισπανικό junior cup, που έχει αναδείξει ταλέντα όπως ο Casey Stoner, ο Chaz Davies, ο Leon Camier, o Joan Lascorz κ.α. ενώ μέσω του Alberto Puig έχει γίνει χορηγός του Dani Pedrosa τις χρονιές που αγωνιζόταν στα 125 και 250cc.

 

Η Movistar έχει δραστηριοποιηθεί και στη μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος, υποστηρίζοντας την ομάδα του Kenny Roberts Jr (Suzuki) και αυτήν του Sete Gibernau (Gresini Honda) στις αρχές του αιώνα.

 

Η Movistar (ουσιαστικά η Telefonica, που της ανήκει η πρώτη) αποσύρθηκε των αγώνων όταν επήλθε ρήξη με την Repsol και την Honda. Η Telefonica, έχοντας υποστηρίξει τον Dani Pedrosa από τα νεανικά του χρόνια στις μικρές κατηγορίες, ήθελε να ντυθεί ο Ισπανός άσος στα χρώματά της. Ωστόσο όταν υπέγραψε με το HRC, η Repsol ήταν ανένδοτη και έτσι η Telefonica αποσύρθηκε.

 

Στην Jakarta, όπου η Yamaha παρουσίασε τα νέα χρώματα της M1 για το 2014, ο Lin Jarvis αποκάλυψε ότι θα ανακοινωθούν κι άλλοι χορηγοί πριν την έναρξη της σεζόν. Έτσι, στην Sepang θα δούμε αν η Movistar θα είναι μέσα σ' αυτούς!

 

Επόμενο άρθρο »

Edwards: Λογικά θα είμαστε καλύτεροι

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Μα πως το κάνει;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα