• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Chris Pfeiffer θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 9 & 10 Μαΐου 2009
Νέα 06/05/2009 - 16:20
O 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Stunt Riding και Επίσημος Συνεργάτης της BMW Motorrad, Chris Pfeiffer, θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 9 & 10 Μαΐου 2009, στο πλαίσιο της έκθεσης Auto-Moto στη Λάρισα (Εκθεσιακό Κέντρο Λάρισας, Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης).

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα θεαματικά stunts του Chris Pfeiffer πάνω στην επίσημη μοτοσικλέτα του, την F 800 R, κατά τη διάρκεια τριών show κάθε ημέρα στη Live Arena της Έκθεσης. Επιπλέον, ο Pfeiffer θα υπογράψει αυτόγραφα και θα είναι διαθέσιμος για φωτογράφηση και συζήτηση με τους δημοσιογράφους στο περίπτερο της ΒΜW Metalaxis A.E.

Ο Chris Pfeiffer είναι από τους πιο γνωστούς stuntmen παγκόσμια, έχοντας εκδηλώσει το πάθος του για τη μοτοσικλέτα από την ηλικία των 5 ετών και έχοντας κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο, ως Junior Trial Champion της Γερμανίας το 1985. Έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά με το extreme riding, έχοντας στεφθεί τέσσερις φορές τόσο Πρωταθλητής Ευρώπης όσο και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Stunt Riding και έχοντας κερδίσει σημαντικούς αγώνες και στο χώρο του enduro όπως τα Erzberg Rodeo (1996, 1997, 2000, 2004), Eurosport Offroad Challenge (1996) κ.λπ.

Επόμενο άρθρο »

tezxc

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠAIΡΝΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΜotoGP;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα