• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέλη Μαϊου αναμένεται να επιστρέψει ο Hopkins
Ο αναβάτης της Stiggy Honda υποβλήθηκε σε εγχείρηση και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης...
Νέα 06/05/2009 - 09:25
Στον έβδομο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 31 Μαϊου στο Miller Motorsport Park αναμένεται να επιστρέψει στη δράση ο John Hopkins ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά το ατύχημα που είχε στο Assen.

O Aμερικανός αναβάτης της Stiggy Honda επέστρεψε στις ΗΠΑ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό ισχίο αλλά και στο μηρό.

«Διορθώσαμε τα κατάγματα στον σύνδεσμο του ισχίου και στη λεκάνη τοποθετώντας πέντε βίδες. Ο John αποχώρησε από το νοσοκομείο με πατερίτσες και θα αρχίσει προπόνηση μέσα σε δύο εβδομάδες. Περιμένω ότι θα έχει αναρρώσει πλήρως μέσα σε έξι εβδομάδες, αλλά με τον John όλα είναι πιθανά», είπε ο ορθοπεδικός Dr. Ting ο οποίος «κουράρει» εδώ και χρόνια τον 25χρονο αναβάτη.

«Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσω τη θεραπεία μου και έχω θέσει ως στόχο να είμαι έτοιμος να επιστρέψω στο γύρο που θα γίνει στις ΗΠΑ», τόνισε ο Hopper.

Τη θέση του στο γύρο του Misano που διεξάγεται την Κυριακή 10/5 θα πάρει ο Πρωταθλητής Αμερικής στη Formula Extreme, Jake Zemke. Ωστόσο στον επόμενο γύρο, στο Kyalami (17/5), δεν θα μπορέσει να τρέξει καθώς ο συγκεκριμένος γύρος συμπέφτει με αγώνα του Αμερικανικού Πρωταθλήματος Superbike.

Επόμενο άρθρο »

Λεπτομέρειες για τους κινητήρες της Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Nα πως περνάει τις ώρες του ο Rossi...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα