• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moriwaki Cup: Μεγάλη βελτίωση για τον Νότη
Στις σημερινές δοκιμές στην Navarra
Νέα 16/03/2014 - 09:58

Σήμερα ήταν η μέρα των ελεύθερων δοκιμών για τους 24 συμμετέχοντες στο Moriwaki 250 Junior Cup του 2014 και ο Έλληνας οδηγός με το #55, ο Νότης Παπαπαύλου ήταν έτοιμος να συνεχίσει την προσαρμογή του με την ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα του, με τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 250cc, που οδήγησε για πρώτη φορά προχθές, χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία με κάποια ανάλογη! 

Από το ξεκίνημα των πρωινών δοκιμών ο Νότης ένιωσε πιο άνετα πάνω στην MD250, αλλά και μέσα στην καινούργια δερμάτινη φόρμα, που τις δύο προηγούμενες μέρες τον εμπόδισε να κινηθεί όσο θα ήθελε πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Έχοντας πετύχει ταχύτερο γύρο 2'02.094 στον πρώτο Αγώνα, οι σταθεροί χρόνοι του στο 1'58.7 – 1'58.9 έδειξαν ότι η βελτίωση είναι σημαντική. Μάλιστα ενώ χθες η διαφορά του από τον πρώτο, τον έμπειρο και Πρωταθλητή Ευρώπης στο NSF100 Trophy, τον Τσέχο Filip Salac ήταν 5'' σήμερα ο Τσέχος σημείωσε 1'55.9 και η διαφορά μειώθηκε στα 2.8'' και μάλιστα πετυχαίνοντας στις πρωινές δοκιμές τον 8ο χρόνο!

 

Το απόγευμα η πίστα ήταν πιο αργή και ορισμένοι οδηγοί, όπως ο Salac δεν μπήκαν στην πίστα. Ο Νότης κατέβασε λίγο το χρόνο του, στο 1'58.6 και ανέβασε σημαντικά την αυτοπεποίθησή του με την Moriwaki.

Ο χρόνος του ήταν ο 2ος ταχύτερος των απογευματινών δοκιμών και φυσικά η ομάδα έφυγε από την Ισπανική πίστα με πολύ καλές προοπτικές.

 

Τώρα ο Νότης θα έχει ένα μήνα για να προετοιμαστεί σωστά, υπό την καθοδήγηση του πολυ-Πρωταθλητή Ελλάδας Γιάννη Μπούστα και να είναι έτοιμος να διεκδικήσει τους πρώτους βαθμούς της χρονιάς στον Αγώνα που θα γίνει στο θρυλικό Assen της Ολλανδίας, μαζί με τον Αγώνα των SBK!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Κατάρ ΕΔ1: Fenati vs Kornfeil!

« Προηγούμενο άρθρο

φωτ. της Ημέρας: "Ordinary Day"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα