• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποκλειστικό video: Ducati Team 2014
Συνέντευξη με τους οδηγούς της ομάδας και τον Dall'Igna!
Νέα 20/03/2014 - 13:26

Στην παρουσίαση της Ducati Team για το 2014 - που έλαβε χώρα στο Audi Forum στο αεροδρόμιο του Μονάχου - το παρόν έδωσε ο Διευθυντής του περιοδικού MOTOGP WORLD, Δημήτρης Διατσίδης!

 

Εκεί, εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα συνεντεύξεις με το δίδυμο της ομάδας των κόκκινων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2014, αλλά και τον άνθρωπο που ήρθε στο εργοστάσιο για να φέρει τα πάνω-κάτω και να βάλει και πάλι την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών!

 

Ακούστε λοιπόν τον Cal Crutchlow να απαντά σε όσους τον "κατηγορούν" ότι πήγε στην Ducati για τα λεφτά, να μιλά για τον Luigi Dall'Igna αλλά και για τον παλιό του γνώριμο από την Tech 3, Andrea Dovizioso!

 

Ο Ιταλός με τη σειρά του, απάντησε υπομονετικά στις ερωτήσεις του Δημήτρη Διατσίδη, μιλώντας για τη νέα GP14, την αίσθησή του πάνω σ' αυτή, τις πολύ καλές προσομοιώσεις αγώνα που έκανε στα τεστ της Μαλαισίας και της Αυστραλίας και φυσικά για τη σχέση του με τον Dall'Igna.

 

Τέλος, μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από τα λεγόμενα του Gigi Dall'Igna, ο οποίος εξήγησε τις επιτυχημένες αλλαγές στην GP14 και πως αυτή θα αποτελέσει τη βάση για τη σχεδίαση - από την αρχή - μιας εντελώς καινούργιας μοτοσυκλέτας!

 

DUCATI MOTOGP TEAM from MOTOGP WORLD on Vimeo.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Κατάρ ΕΔ1: Fenati vs Kornfeil!

« Προηγούμενο άρθρο

φωτ. της Ημέρας: "Το τσίμπημα της σφήκας"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα