• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Aprilia RSV4 Factory στις Σέρρες
H θέση οδήγησης παραπέμπει κατευθείαν σε Supersport κατασκευή.
MotoGP και όχι μόνο 12/05/2009 - 19:50
Την επόμενη Τετάρτη 20/5 οι Έλληνες δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη νέα Aprilia RSV4 Factory στην πίστα των Σερρών.

Εμείς την είδαμε στη διάρκεια της αποστολής μας στον Αγώνα των Superbike στην Monza και δεν χάσαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τη θέση οδήγησης, που παραπέμπει κατευθείαν σε Supersport κατασκευή.
Μάλιστα ο απεσταλμένος μας Δημήτρης Διατσίδης μίλησε με τον Shinya Nakano, τον έναν από τους δύο οδηγούς της εργοστασιακής ομάδας της Aprilia, ο οποίος του μετέφερε υπερθετικές εντυπώσεις από τη μοτοσυκλέτα. «Θέλω ακόμη λίγο χρόνο για να γίνω τελείως καλά από τον τραυματισμό μου και νομίζω ότι στους επόμενους αγώνες θα μπορώ και πάλι να παλέψω για καλές θέσεις», είπε ο πάντα συμπαθής Ιάπωνας οδηγός, που ξέρει πολύ καλά τον Δ.Δ. από τη μακρόχρονη θητεία του στα MotoGP.
«Η μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή, είναι μια γερή βάση και έχουμε περιθώρια να τη φέρουμε εκεί που πρέπει για να μπορούμε να παλεύουμε για νίκες», συμπλήρωσε ο Nakano.

Εμείς λοιπόν την επόμενη Τετάρτη στην πίστα των Σερρών θα δούμε πόσο καλή είναι αυτή η βάση, η μοτοσυκλέτα παραγωγής, που τουλάχιστον οπτικά έχει κλέψει καρδιές. Μάλιστα ο συνεργάτης μας Άλκης Συνιώρης την οδήγησε στην πρώτη Παγκόσμια παρουσίαση στην πίστα του Misano, αλλά εκεί τους τα χάλασε η βροχή.
Ελπίζουμε ο καιρός να μας κάνει τη χάρη στις Σέρρες!

Επόμενο άρθρο »

Μοναδικά videos αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του MotoGrandPrix Club.

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ QATAR: Καλά αυτός δίπλα στον Άλκη ποιος είναι;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα