• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Κατάρ ΕΔ1: Ο Kallio στο τέλος 1ος!
Τετραπλή μάχη στα πρώτα ελεύθερα του 2014
Νέα 20/03/2014 - 14:10

Κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Mika Kallio έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην πρώτη θέση των ΕΔ1 που άνοιξαν την αυλαία του Πρωταθλήματος για τη μεσαία κατηγορία. Ο Φιλανδός έγραψε 2:01.146δ και επικράτησε μιας ωραίας τετραπλής μάχης για το ποιος θα ήταν στην πρώτη θέση των ΕΔ1.

 

Μερικά λεπτά πριν το τέλος, όλα έδειχναν ότι ο Tom Luthi - ένα από τα φαβορί της κατηγορίας - θα κατάφερνε να κρατήσει την πρωτιά, ωστόσο το 2:01.262 τον άφησε 0,116δ πίσω από τον Kallio. Ο Takaaki Nakagami κυνηγάει την πρώτη του νίκη στην κατηγορία και φέτος δείχνει έτοιμος να το καταφέρει!

 

Ο Ιάπωνας ήταν τρίτος πάνω στη μοτοσυκλέτα της νέας του ομάδας (Idemitsu Honda) ενώ για τέσσερα χιλιοστά του δευτερολέπτου έμεινε στην τέταρτη θέση, ίσως το μεγαλύτερο φαβορί της κατηγορίας. Ο Tito Rabat - απόντων των Espargaro P.  και Redding - έχει την ευκαιρία να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής, όσο και αν δηλώνει ότι δεν τον απασχολεί αυτή η σκέψη.

 

Ο Ισπανός κρατούσε για μεγάλο διάστημα την πρώτη θέση, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να βελτιώσει κι άλλο το χρόνο του. Η διαφορά του πάντως από την κορυφή ήταν μόλις στα 0,149δ! Την πεντάδα έκλεισε ο Xavier Simeon. Πιο πίσω ακολουθεί το δίδυμο της NGM Forward, με τον Mattia Pasini να βγαίνει νικητής της εμφύλιας κόντρας για 41 χιλιοστά επί του Simone Corsi.

 

Ο Maverick Vinales έκανε καλό ξεκίνημα στο ντεμπούτο του στην κατηγορία, γράφοντας 2:01.732 και κρατώντας τη διαφορά του από την κορυφή κάτω από έξι δέκατα. Εν αντιθέσει, ο Luis Salom, ο ομόσταυλός του στην ομάδα του Pons, κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα (23ος), με διαφορά στο 1,3δ από τον Vinales.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Jonas Folger και Alex de Angelis, ενώ ο Sandro Cortese ξεκίνησε καλά τη δεύτερη χρονιά του στην κατηγορία, όντας ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από την κορυφή. Στο ντεμπούτο του στην Moto2, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Supersport Sam Lowes, κατετάγη 13ος, με διαφορά 1,1δ από την κορυφή.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ MotoGP ΕΔ1: Έλαμψε ο Aleix!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα