• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πολύ βρώμικη η πίστα!
Ελπίζω κι εύχομαι αύριο να είμαστε καλύτεροι!
Νέα 21/03/2014 - 14:16

Η έβδομη θέση στη γενική κατάταξη της πρώτης ημέρας στο Κατάρ, ενδεχομένως να ακούγεται προβληματική για τον Valentino Rossi. Ωστόσο ο Ιταλός σούπερ-σταρ ήταν δεύτερος, από τους αναβάτες που δεν πήραν μέρος στο τεστ του Κατάρ πριν δέκα ημέρες.

 

Οι πρώτοι πέντε της σημερινής ημέρας, πρώτης για την αγωνιστική σεζόν του 2014, είχαν βρεθεί νωρίτερα μέσα στο μήνα στην πίστα του Κατάρ, με τον Pedrosa να είναι έκτος (ο καλύτερος από αυτούς που δεν συμμετείχαν στις δοκιμές) αλλά πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από την κορυφή!

 

"Όντας έβδομος, συνήθως αρχίζεις να ανησυχείς αλλά αυτή τη φορά σε μικρότερο βαθμό", εξήγησε ο Vale. "Οι Espargaro, Bradl, Smith, Iannone, Bautista, είχαν όλοι τους την ευκαιρία να βρεθούν εδώ για δοκιμές και είναι φυσιολογικό που είναι πιο γρήγοροι. Το ελαστικό ήταν άσχημο σε αίσθηση, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η κατάσταση της πίστας. Ήταν πολύ βρώμικη".

 

"Νομίζω κι εύχομαι, ότι καθώς η πίστα θα καθαρίζει, θα βελτιωνόμαστε. Πρέπει να περιμένουμε, γιατί αυτή ήταν μόνο η πρώτη διαδικασία. Ο χρόνος μου - μέσα σε 45 λεπτά - δεν είναι τόσο άσχημος, σε σύγκριση με τους άλλους που είχαν τρεις ημέρες εδώ", πρόσθεσε.

 

Ο Rossi δυσκολευόταν για το μεγαλύτερο διάστημα της περασμένης σεζόν στα φρένα, με τα προβλήματα να μην τον αφήνουν να ανταγωνιστεί τον ομόσταυλό του, ή τους αναβάτες της Repsol Honda.

 

"Είναι πολύ νωρίς να πω κάτι τέτοιο και θέλω να περιμένω να δω αν θα καταφέρω να βελτιωθώ αύριο και να μείνω κοντά στους πρώτους χρόνους. Θα είναι δύσκολο να μειώσω τη διαφορά με τους πρώτους, διότι κι αυτοί ενδεχομένως να βελτιωθούν. Ελπίζω ότι σε κάθε διαδικασία θα είμαστε και καλύτεροι και ότι θα μπορέσουμε να φτάσουμε στην κορυφή, αν και για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος", πρόσθεσε.

 

Τέλος, ολοκλήρωσε λέγοντας: "Έχω αλλάξει την τοποθέτηση του σώματός μου στη μοτοσυκλέτα και τον τρόπο που την οδηγάω, διότι το απαιτούσαν αυτά τα ελαστικά. Έχουν καλύτερη ευστάθεια στα φρένα, αλλά χειρότερη πρόσφυση στα πλάγια και πρέπει να προχωρήσουμε με μικρά βήματα".

 

Επόμενο άρθρο »

Smith: Θα βελτιωθεί ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ό,τι ακριβώς περιμέναμε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα