• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταστροφή για τον A.Espargaro!
'Ενατη θέση για τον αήττητο μέχρι χτες Ισπανό!
Νέα 23/03/2014 - 01:10

Αήττητος την Πέμπτη και την Παρασκευή και με το ειδικό μαλακό ελαστικό της OPEN κατηγορίας στη διάθεσή του, ο Aleix Espargaro έδειχνε ικανός να πάρει την pole position σήμερα.

 

Ωστόσο, "... οι κατατακτήριες σήμερα ήταν καταστροφή", παραδέχτηκε. "Μετά και τα τέταρτα ελεύθερα, ήμουν βέβαιος ότι ο ρυθμός μου με το σκληρό ελαστικό ήταν πολύ καλός. Αλλά με το μαλακό ελαστικό κουνιόμουν πολύ. Δεν είχε πρόσφυση", είπε.

 

"Έπεσα μια φορά και πήρα τη δεύτερη μοτοσυκλέτα μου. Προφανώς δεν είχα την ίδια αίσθηση, αλλά και πάλι ήμουν πολύ γρήγορος και κάτω από το χρόνο της pole, καθώς έμπαινα στο τελευταίο κομμάτι. Αλλά και πάλι έκανα το λάθος κι έπεσα. Θέλω να πω συγγνώμη στην ομάδα μου, διότι θα δουλέψουν πολύ όλο το βράδυ".

 

Παρά τα προβλήματα σήμερα, ο Aleix κατάφερε να κάνει χρόνο κάτω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον αντίστοιχο του Marquez. "Αύριο θα έχει πλάκα. Θα ξεκινήσουμε από την τρίτη σειρά και πρέπει να προσπεράσουμε πολλούς αναβάτες, αλλά θα πιέσω στο 100% Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στην αρχή και να μην αφήσουμε τους μπροστά να ξεφύγουν".

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτ. της Ημέρας: "Υπό το φως των προβολέων"

« Προηγούμενο άρθρο

Για λίγο έχασε την 1η σειρά ο Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα