• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Για λίγο έχασε την 1η σειρά ο Dovi!
Crutchlow: Αν μου το έλεγαν, δεν θα το πίστευα!
Νέα 23/03/2014 - 00:36

Ο Andrea Dovizioso, ο οποίος ήταν ήδη στην τέταρτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων των ΕΔ 1-2-3, συνέχισε σήμερα να οδηγά με πάθος τη μοτοσυκλέτα του. Κατάφερε μάλιστα να ρίξει κι άλλο το χρόνο του και με το 1:54.644δ να παίρνει την τέταρτη θέση, χάνοντας την ευκαιρία να ξεκινήσει από την πρώτη σειρά για 43 χιλιοστά!

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με το χρόνο μου σήμερα. Αποτελεί επιβεβαίωση ότι σημειώνουμε πρόοδο, κάτι που αποδείξαμε και στα πρόσφατα τεστ. Είμαστε πιο γρήγοροι απ' ότι πέρυσι και κοντά στους άλλους σε ρυθμό. Ο αγώνας όμως θα είναι μια διαφορετική υπόθεση", σχολίασε ο Ιταλός.

 

"Θα προσπαθήσω να κάνω δυνατό ξεκίνημα από τη δεύτερη σειρά και θα πρέπει να σφίξουμε τα δόντια για 22 γύρους. Σε αντίθεση με πέρυσι, πιστεύω ότι θα παλέψουμε για μια καλή θέση. Στο γρήγορο γύρο μου έκανα ένα λάθος στη στροφή 12 κι έχασα ένα δέκατο και παράλληλα την ευκαιρία να είμαι στην πρώτη σειρά. Πάντως η τέταρτη θέση δεν είναι καθόλου άσχημη", δήλωσε.

 

Ο Cal Crutchlow - ο οποίος δυσκολεύτηκε πολύ τη χτεσινή ημέρα - αναγκάστηκε να πάρει μέρος στις ΚΑΤ1, απ' όπου και πήρε το εισιτήριο για το δεύτερο σκέλος. Εκεί κατόρθωσε να ρίξει κι άλλο το χρόνο του και να τερματίσει στην όγδοη θέση, περίπου τέσσερα δέκατα από τον πρώτο.

 

"Αν μου έλεγαν σήμερα το πρωί ότι θα ήμουν τρία δέκατα από την pole, δεν θα το πίστευα ποτέ", τόνισε ο Βρετανός άσος. "Αν και η θέση δεν είναι ακριβώς αυτή που θέλαμε, ήμουν όμως πιο γρήγορος από πέρυσι και αυτό είναι καλό. Όσο για το ρυθμό, θα ήθελα να μπορώ να είμαι στο 56,5 για όλη τη διάρκεια του αγώνα".

 

"Δεν θα είναι εύκολο όμως. Σήμερα βρήκαμε κάτι, θυσιάζοντας λίγο πρόσφυση, αλλά κερδίζοντας σε σταθερότητα κάτι που είναι σημαντικό εδώ διότι μετά από λίγο, όταν τα ελαστικά αρχίζουν και φθείρονται, θέλεις μια σταθερή μοτοσυκλέτα. Χτες δεν είχα καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα, αλλά τα παιδιά δούλεψαν όλη τη νύχτα και τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα σήμερα", ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Καταστροφή για τον A.Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Στόχος το βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα