• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Στόχος το βάθρο!
Η νίκη θα είναι κάτι το καταπληκτικό, αν έρθει!
Νέα 23/03/2014 - 00:08

Ο Jorge Lorenzo τόνισε ότι κάνει "μικρά βήματα" όσον αφορά στην αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα του. Ο Ισπανός άσος της Movistar Yamaha θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από τη δεύτερη σειρά, μιας και ήταν πέμπτος σήμερα στις κατατακτήριες.

 

"Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, αλλά αν κάνουμε τη σύγκριση με χτες, τότε είμαι πολύ πιο χαρούμενος", σχολίασε ο Lorenzo που σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:54.661δ. "Σήμερα η πίστα ήταν σε καλύτερη κατάσταση και πίεσα πολύ, ρισκάροντας σε πολλά σημεία, αλλά κατάφερα να κάνω έναν καλό χρόνο".

 

"Θα έχουμε όμως πρόβλημα με το στάνταρ ελαστικό, διότι έχει λιγότερη πρόσφυση. Πρέπει λοιπόν να προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε τη μοτοσυκλέτα μας. Υπάρχει περιθώριο για μεγάλη βελτίωση, ειδικά στα ηλεκτρονικά", πρόσθεσε.

 

"Προσαρμοζόμαστε με μικρά βήματα. Θα δούμε λοιπόν, με μόνο το ζέσταμα να απομένει, αν θα βρούμε κάτι καλό για τον αγώνα. Πολλοί είναι κοντά σε ρυθμό και το αποτέλεσμα του αγώνα θα είναι δύσκολο για κάποιον να το προβλέψει".

 

"Ειδικά με τις OPEN μοτοσυκλέτες. Πολλοί έχουν καλό ρυθμό, αλλά φαντάζομαι ότι ο Dovizioso θα υποφέρει περισσότερο σε σχέση με τις κατατακτήριες. Ο Aleix έχει καλό ρυθμό, αλλά θα είναι δύσκολα τα πράγματα από την ένατη θέση. Πάντα, φυσικά, υπάρχουν οι Pedrosa και Marquez", υπογράμμισε ο Ισπανός, που σήμερα έμεινε μόλις 0,154δ πίσω από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

 

"Ο αγώνας θα είναι μεγάλος και αν καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι καλό με τη μοτοσυκλέτα, τότε θα μπορέσουμε να παλέψουμε για μια θέση στο βάθρο ή τη νίκη. Το τελευταίο θα ήταν καταπληκτικό, δεδομένης της κατάστασης των προηγούμενων ημερών. Δεν έχω φορέσει το σκληρό ελαστικό, αλλά θα μιλήσουμε με την Bridgestone να δούμε αν θα το έχουμε στο warm-up".

 

Επόμενο άρθρο »

Για λίγο έχασε την 1η σειρά ο Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Τα πάντα μπορούν να συμβούν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα