• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παραδέχτηκε το λάθος ο Lorenzo
Πήγαινα γρήγορα, ενώ τα ελαστικά δεν ήταν έτοιμα
Νέα 24/03/2014 - 10:52

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Jorge Lorenzo άρχιζε να βρίσκει μια πρώτη καλή αίσθηση με τα καινούργια ελαστικά της Bridgestone, ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP τέθηκε εκτός αγώνα από τον πρώτο κιόλας γύρο...

 

Ο αναβάτης της Movistar Yamaha ήταν εκτός δεκάδας τις δυο πρώτες ημέρες στο Κατάρ, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα με τα ελαστικά. Παρ' όλα αυτά, κατάφερε να κάνει μερικές αλλαγές και να σκαρφαλώσει ως την πέμπτη θέση στις κατατακτήριες.

 

Το απόγευμα της Κυριακής, στο ζέσταμα, ο Lorenzo ήταν τρίτος και με την έναρξη του αγώνα έκανε μια από τις γνωστές του εκρηκτικές εκκινήσεις και πήρε το προβάδισμα στην πρώτη στροφή! Οι όποιες ελπίδες του ωστόσο, για τρίτη συνεχόμενη νίκη στο Κατάρ, έσβησαν με την πτώση από μπροστινό λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

 

"Έκανα λάθος κι έχει περάσει πραγματικά πολύς καιρός από τότε που μου συνέβη κάτι τέτοιο σε αγώνα", παραδέχτηκε ο Ισπανός, ο οποίος δεν είχε ποτέ πτώση σε αγώνα από τη Βαλένθια το 2012! "Δεν είμαστε τέλειοι, είμαστε άνθρωποι και καμμιά φορά κάνουμε λάθη. Τα ελαστικά ήταν διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι και η θερμοκρασία ασφάλτου ήταν λίγο πιο κρύα".

 

"Δεν τα έλαβα αυτά υπόψιν μου και μπήκα πολύ γρήγορα στη στροφή, την ώρα που το μπροστινό και το πίσω ελαστικό δεν ήταν έτοιμα. Είναι κρίμα που έχασα τόσους βαθμούς από τους Marc, Valentino και Dani που είναι φαβορί. Ο Valentino απέδειξε ότι η Yamaha μπορεί να παλέψει για νίκες ακόμα και με αυτά τα ελαστικά και το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Θα δούμε τι θα γίνει στο Austin", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Χαρούμενος για το βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Κατάρ: Νίκη ψυχολογίας για Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα