• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Scooter Moto Festival 2014
Ό,τι καλύτερο για τη μοτοσυκλέτα και το scooter, πάει... Γκάζι!
Νέα 01/04/2014 - 17:10

Δελτίο Τύπου

 

 

Το περιμένατε καιρό; Ε, ήρθε και θα κάνει όλους τους φίλους των δύο τροχών να βρεθούν κοντά στις ..αγαπημένες τους!

 

Έτσι, για τρίτη συνεχή χρονιά, το Scooter Moto Festival ανοίγει τις πόρτες του, φέτος μια μέρα μεγαλύτερο, συγκεκριμένα από την Παρασκευή 4 έως και τη Δευτέρα 7 Απριλίου. Το επιτυχημένο Festival, που θα γίνει και πάλι στο κέντρο της Αθήνας (Τεχνόπολη στο Γκάζι), είναι στην ουσία ένα πολυθέαμα που διαρκεί 4 ολόκληρες μέρες, θέλοντας να δώσει στον επισκέπτη κάτι πολύ πιο ολοκληρωμένο από τις στερεότυπες Εκθέσεις που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Στο Scooter Μoto Festival, ο επισκέπτης συμμετέχει σε πάρα πολλά διαφορετικά event και παράλληλα συζητάει, βλέπει τα νέα μοντέλα, ακούει ζωντανή μουσική και παρακολουθεί δωρεάν ταινίες με θέμα τη μοτοσυκλέτα.

 

Φέτος, θα δούμε ακόμα περισσότερα scooter αλλά και ακόμα περισσότερες μοτοσυκλέτες, μιας και το 2014 βρίσκει τις περισσότερες εταιρίες με νέα και πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα. Το κοινό, μπορεί να παρακολουθήσει μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο, όπως τις προβολές 8 ταινιών μεγάλου μήκους με θέμα τη μοτοσυκλέτα και τους μοτοσυκλετιστές ευρύτερα, την πρωτότυπη θεματική έκθεση με σύγχρονες μοτοσυκλέτες που σχεδιάστηκαν για τους εραστές του Vintage design, Ηλεκτροκίνηση, Σεμινάρια Τεχνικής οδήγησης και πολλές ακόμα μικρές και μεγάλες εκπλήξεις.

 

Στο κεντρικό stage, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και ο Νίκος Βιτσιλάκης θα είναι εκεί να παρουσιάσουν, ένα προς ένα, όλα τα νέα μοντέλα του 2014, σε ένα μοναδικό show 2 ωρών, το απόγευμα του Σαββάτου 5 Απριλίου. Και αν αναρωτιέστε πόσο θα σας κοστίσει αυτή η έξοδος, ελάτε χωρίς χρήματα, γιατί τόσο η είσοδος όσο και κάθε event είναι εντελώς δωρεάν!

 

Επόμενο άρθρο »

Guareschi: Ο "πατέρας" των Fenati-Bagnaia

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Μπορούμε βάθρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα