• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Racing: Ο Κίτσος 1ος στην Τρίπολη
Εντυπωσιακός ο 14χρονος Καρακώστας
Νέα 07/05/2014 - 15:14

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μαραγκός 

 

Ο πολυπρωταθλητής της κατηγορίας Γιώργος Κίτσος με την ωραία του Honda RS250 κέρδισε τον πρώτο Αγώνα της χρονιάς, όπως είχε κάνει και στον τελευταίο περσινό! Σημείωσε και τον ταχύτερο γύρο του Αγώνα, κερδίζοντας τελικά άνετα, όταν λίγο πριν το τέλος ο περσινός Πρωταθλητής Ανδρέας Λεφέβρ, έπεσε στην προσπάθεια να απαντήσει στο προσπέρασμα που είχε κάνει μερικούς γύρους νωρίτερα ο Κίτσος.

Ο Λεφέβρ τερμάτισε τελικά 13ος, ενώ τους 20 βαθμούς της 2ης θέσης πήρε ο Λάμπρος Τσώκος, με την πολύ όμορφη Yamaha του. Με ίδια μοτοσυκλέτα και ο τρίτος του βάθρου, ο Μάκης Σιφναίος που επέστρεψε στην κατηγορία που του αρέσει!

 

Ο Ανδρέας Παργινός δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των 4 οδηγών που προαναφέραμε και περιορίστηκε στην 4η θέση, ένα γύρο πίσω.

Κίτσος 250
Κίτσος 250

Ο Λέανδρος Ντότσικας του έκανε δύσκολη τη ζωή και έχασε την “κόντρα” για μόλις 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Άλλη μια μεγάλη μάχη δόθηκε λίγο πιο πίσω, αυτή για την πρώτη θέση ανάμεσα στις μοτοσυκλέτες των 125cc! (η κατηγορία έχει και 250 και 125 μαζί).

O Αντώνης Αβραμόπουλος με μια Aprilia RS125 πήρε την 6η θέση γενικής και τη νίκη, αφού έκανε έναν προσεκτικό αγώνα.

Αυτός που έκλεψε την παράσταση είναι ο 14χρονος Δημήτρης Καρακώστας (γυιός του Γιώργου) που πάνω σε μια Honda RS125 ανέκαμψε σιγά-σιγά από μια κακή εκκίνηση και πήρε τελικά την 2η θέση με διαφορά λιγότερη από 7 δέκατα του δευτερολέπτου! Αρχίζουν λοιπόν να αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες για δημιουργία του φυτώριο των Ελληνικών αγώνων, με οδηγούς που θα έρχονται από το MiniGP, μια πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας για την οποία κερδίζει εύσημα – που είναι μάλλον τα μόνα που της αξίζουν...

Λεφέβρ Α.
Λεφέβρ Α.

 

Κωνσταντίνος Λεφέβρ (250), Βασίλης Στάμου (250) και ο επανεμφανισθείς Γιάννης Κόλλιας (125) έκλεισαν τη δεκάδα της γενικής κατάταξης, στην κατηγορία Racing που με 17 συμμετοχές δίνει δυνατό παρόν στο Πανελλήνιο!

 

Δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας τα αποτελέσματα του Αγώνα.

 

Τσώκος
Τσώκος
Αβραμόπουλος 125
Αβραμόπουλος 125
Κίτσος, τσώκος
Κίτσος, τσώκος
Σιφναίος
Σιφναίος

Επόμενο άρθρο »

Επέμβαση και για Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Η νέα "εποχή" του motograndprix.gr!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα