• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Misano: Νέο διπλό για τον Sykes!
Ενίσχυσε την πρωτοπορία του στη βαθμολογία!
Νέα 22/06/2014 - 23:12

Ο Tom Sykes ενίσχυσε ακόμα περισσότερο το χαρακτηρισμό ως το μεγάλο φαβορί και φέτος για τον Τίτλο των SBK, πετυχαίνοντας το τρίτο του διπλό φέτος, μετά από την Aragon και το Donington Park.

 

Μετά την μεγάλη του νίκη στο πρώτο σκέλος, ο Sykes πήρε σχεδόν απροβλημάτιστα και τη δεύτερη νίκη , μένοντας για λίγο - στην αρχή - στη δεύτερη θέση πίσω από τον Davide Giugliano που έκανε όμως άκυρη εκκίνηση και αργότερα βγήκε στην pit lane για να εκτίσει την ποινή του.

 

Μετά από αυτό, ο Sykes απλά διεύρυνε τη διαφορά του από τον ανταγωνισμό, την ώρα που ο Loris Baz έδινε καταπληκτικές μάχες με τις Aprilia των Marco Melandri και Sylvain Guintoli για τη δεύτερη θέση! Οι κόντρες ήταν χορταστικές και ειδικά ο Melandri κυριολεκτικά αναρίθμητες φορές προσπάθησε να πάρει τη δεύτερη θέση από τον νεαρό του αντίπαλο!

 

Πάντως ο Baz έκανε έναν πολύ δυνατό αγώνα και κράτησε τη δεύτερη θέση μέχρι το τέλος. Η Kawasaki έκανε το 1-2 και ο Sykes αύξησε ακόμα περισσότερο το προβάδισμά του στο βαθμολογικό πίνακα! Πλέον η διαφορά του από τον Guintoli είναι στους 39 βαθμούς, η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί φέτος!

 

Ο Sylvain Guintoli δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, καθώς η απόδοσή του έπεφτε προς το τέλος του αγώνα και το καλύτερο που πέτυχε ήταν η τέταρτη θέση. Αν και παραμένει δεύτερος στη βαθμολογία, είναι μόλις δυο βαθμούς μπροστά από τον Loris Baz.

 

Καταστροφικό ήταν το δεύτερο σκέλος για την Ducati. Μετά την ποινή που δέχτηκε ο Giugliano για την άκυρή του εκκίνηση (drive-thru) ήρθε και η πτώση του Davies, καθώς μάλιστα ο Βρετανός πάλευε για μια θέση στο βάθρο (ήταν 5ος). Έτσι, πέμπτος τερμάτισε ο Jonathan Rea, που είχε μια διασκεδαστική μάχη με τον Toni Elias.

 

Τεράστια αντοχή στον πόνο και ψυχική δύναμη επέδειξε ο Eugene Laverty, ο οποίος οδήγησε ολόκληρο τον αγώνα με σπασμένο πόδι και κατάφερε να επικρατήσει της εμφύλιας μάχης που είχε με τον Lowes για την έβδομη θέση! Ένατος ήταν ο Davide Giugliano.

 

Ο David Salom ήταν εκπληκτικός και στο δεύτερο σκέλος και όχι μόνο ήταν η κορυφαία EVO, αλλά κατόρθωσε και να πάρει θέση μέσα στη δεκάδα! Από την άλλη, εξαιρετικός ήταν ο Sylvain Barrier άμα τη επιστροφή του στα SBK μετά τον τραυματισμό του, περνώντας την καρώ σημαία στην 11η θέση. Μετά την πτώση του στον πρώτο αγώνα, ο Leon Haslam πήρε την 12η θέση στο δεύτερο.

 

Δείτε τα αποτελέσματα του δεύτερου σκέλους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Vid: Το motorhome του Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Misano: Νίκη για Sykes στο 1ο σκέλος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα