• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao ΕΔ2: Μπροστά ο Sykes
Πρώτος στα συνδυασμένα ο Melandri!
Νέα 04/07/2014 - 22:52

Παρά το ότι οι υπόλοιποι πλησίασαν τον πρωινό του χρόνο, ο Marco Melandri κράτησε την πρώτη θέση μετά το πέρας της πρώτης ημέρας του όγδοου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK στην Πορτογαλία.

 

Το 1:43.880 που πέτυχε στις ΕΔ1 τον διατήρησε στην κορυφή, καθώς οι υψηλότερες θερμοκρασίες στα δεύτερα ελεύθερα έκαναν πιο δύσκολα τα πράγματα για τους οδηγούς. Αν και η πρωτιά δεν άλλαξε χέρια, πιο πίσω είχαμε αρκετές και σημαντικές αλλαγές.

 

Οι Tom Sykes και Jonathan Rea βελτιώθηκαν αρκετά σε σχέση με τους υπόλοιπους και κατάφεραν να κάνουν το 1-2 στις ΕΔ2, πέφτοντας και αυτοί κάτω από το όριο του 1:44. Με τον Eugene Laverty στην τέταρτη θέση - στα συνδυασμένα της ημέρας - και τον Chaz Davies στην πέμπτη, έχουμε πέντε διαφορετικούς κατασκευαστές στις πρώτες θέσεις!

 

Ο Davies ήταν από τους μεγάλους κερδισμένους της ημέρας, κατεβάζοντας εφτά δέκατα το χρόνο του από τα πρώτα ελεύθερα. Όπως και ο ομόσταυλός του, ο Sylvain Guintoli δεν κατάφερε να βελτιωθεί το απόγευμα και δουλεύοντας περισσότερο στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας του, έμεινε στην έκτη θέση.

 

Πιο πίσω ακολούθησαν οι Alex Lowes, Leon Haslam και Loris Baz, ενώ ο Davide Giugliano βελτιώθηκε όπως αναμενόταν - μετά τα προβλήματα τεχνικής φύσεως που είχε στις ΕΔ1 - και ολοκλήρωσε στη δέκατη θέση.

 

Ενδέκατος και συγχρόνως κορυφαία EVO, ο Sylvain Barrier που έχει επιστρέψει πραγματικά δριμύτερος μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του. Να σημειώσουμε ότι λόγω παλαιότερου τραυματισμού του, ο Luca Scassa αποφάσισε να αποχωρήσει και τη θέση του στη σέλα της Pedercini Kawasaki πήρε ο Riccardo Russo.

 

Δείτε στο αρχείο μας τους χρόνους των ελεύθερων δοκιμών 2!

 

Επόμενο άρθρο »

Portimao ΕΔ3: Ο Rea την πρώτη θέση!

« Προηγούμενο άρθρο

Δελτίο Τύπου από την Tsokos Racing!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα