• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUGELLO: Η βροχή ήλθε τελικά!
Η πρωινή βροχή άλλαξε προς το παρών όλα τα δεδομένα για τον αγώνα του Mugello
Νέα 31/05/2009 - 10:31
Ο καιρός φαίνεται ότι θέλει να δώσει ένα παραπάνω ενδιαφέρον στο φετινό Πρωτάθλημα και η πρωινή βροχή άλλαξε προς το παρών όλα τα δεδομένα για τον αγώνα του Mugello.

Ελαφριά βροχή που όμως επέβαλε τη χρήση των βρόχινων ελαστικών, αφού φέτος δεν υπάρχουν intermediate, που θα ήταν ιδανικά για τις συνθήκες αυτές.

Πέρα από τις ανακατατάξεις που μπορεί να δώσει η βροχή, αν ο καιρός βελτιωθεί και στεγνώσει τελείως και η θερμοκρασία φθάσει τα χθεσινά επίπεδα, κερδισμένοι θα βγουν ο Lorenzo και ο Rossi, που ήταν οι ταχύτεροι χθες.

Αν όμως οι συνθήκες είναι στεγνό αλλά με χαμηλή θερμοκρασία ο Stoner φαίνεται να έχει τις πιο καλές ρυθμίσεις. Μάλιστα σε τέτοιες συνθήκες μάλλον οι περισσότεροι θαStoner: πρώτος στο ζέσταμα
Stoner: πρώτος στο ζέσταμα
χρησιμοποιήσουν τα μαλακότερα λάστιχα από τις δύο γόμες που έχει εδώ η Bridgestone.

Στο ρεπορτάζ από το πρωινό ζέσταμα να πούμε ότι ο Αυστραλός ήταν ο ταχύτερος με χρόνο 2:01.739, σχεδόν 13 δευτερόλεπτα αργότερα από ότι χθες στο στεγνό και με τελική 315.6, έναντι των 340.

Στη 2η θέση - και πάλι ευχάριστη έκπληξη - ο χθεσινός 15ος Μarco Melandri, που δείχνει να μπορεί να οδηγήσει γρήγορα στο βρεγμένο.

Ο Chris Vermeulen που ακολούθησε, είναι για πολλούς ο μάστερ της βροχής και η θέση αυτή θεωρείται αναμενόμενη.

Ο Valentino Rossi στην 4η θέση, είχε και την υψηλότερη τελική με 316 χλμ/ώρα.
Ο Capirossi ακολούθησε, πάντα δυνατός στο Mugello, ενώ στην 6η θέση χαμογέλασε επιτέλους oVermeulen: Πάντα γρήγορος στο βρεγμένο
Vermeulen: Πάντα γρήγορος στο βρεγμένο
Hayden, που έχει αποδείξει ότι στο βρεγμένο είναι καλός.

Ο Jorge Lorenzo στην 13η θέση, σίγουρα δεν βλέπει με καλό μάτι την εξέλιξη του καιρού, αλλά και δεν φοβάται, αφού στο Le Mans σε παρόμοιες συνθήκες εξαφανίστηκε μπροστά.Elias: Με προβλήματα σε τέτοιες συνθήκες
Elias: Με προβλήματα σε τέτοιες συνθήκες

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUGELLO: H βροχή σταμάτησε, ο Smith νικητής στα 125cc

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK-USA: Σοβαρό ατύχημα για Haga. Καρέ-καρέ η πτώση του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα