• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Προλαβαίνει την Catalunya o Pedrosa»
...λέει ο Dr. Claudio Costa
Νέα 01/06/2009 - 17:09
Με ένα μικρό κάταγμα σε σημείο του δεξιού του μηρού αποχώρησε από την πίστα του Mugello ο Dani Pedrosa, μετά την πτώση του στον 13ο γύρο.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε σήμερα στο USP Institut Universitari Dexeus από τον ορθοπεδικό Doctor Xavier Mir, δεν έδειξαν κάποια μεγάλη ζημιά. Απλά επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση για μικρό κάταγμα στο κόκαλο που προσκολλημένοι οι μύες.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Clinica Mobile, Dr. Claudio Costa, ο Ισπανός αναβάτης θα πρέπει να ξεκουραστεί για τουλάχιστον δέκα ημέρες και δεν τίθεται σε κίνδυνο η συμμετοχή του στον αγώνα της Catalunya που διεξάγεται στις 14/6.

«Είναι ένα κάταγμα σε σημείο που πονάει πολύ και το οποίο προκλήθηκε πιθανότατα κατά την πτώση του. Όταν έπεσε στο έδαφος πρέπει να υπέφερε πολύ. Ωστόσο η ζημιά δεν είναι μεγάλη και αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ξεκουραστεί το επόμενο δεκαήμερο. Η συμμετοχή του στο GP της Catalunya δεν τίθεται σε κίνδυνο», είπε χαρακτηριστικά ο Costa.

O Pedrosa είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών του Σαββάτου μετά από βίαιη αντίδραση της μοτοσυκλέτας του που λίγο έλειψε να τον πετάξει στο έδαφος.

«Είναι ανακούφιση ότι οι εξετάσεις δεν έδειξαν τίποτα καινούργιο γιατί ήδη έχω πολλά προβλήματα. Ο τραυματισμός που είχα το Σάββατο πονάει αρκετά αλλά με λίγη τύχη θα βελτιωθεί η κατάσταση μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Ελπίζω ότι θα έχω αναρρώσει μέχρι την Catalunya γιατί είναι ένας αγώνας που θέλω οπωσδήποτε να τρέξω», σχολίασε ο Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUGELLO: Αυτά που δεν έδειξε η κάμερα

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Επιστρέφει σπίτι του ο Laconi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα