• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Μα ποιος στο δαίμονα είναι αυτός ο Peter;»
Ο τεχνικός της Bridgestone που δουλεύει με τον Rossi επέμενε για τη χρησιμοποίηση σκληρού slick μπροστά...
Νέα 02/06/2009 - 13:01
Μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα στο Mugello ο Valentino Rossi στάθηκε στην επιλογή των slick ελαστικών.

Όπως έγραψε και ο απεσταλμένος μας Δ.Δ. η επιλογή σκληρής  slick γόμας μπροστά δεν απέδωσε τουλάχιστον στους δύο πρώτους γύρους, με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο χρόνο που δεν κατάφερε να καλύψει στη συνέχεια.

Πάνω στη συζήτηση ο Ιταλός πολυπρωταθλητής «πέταξε» το όνομα Peter.
«Μα ποιος στο δαίμονα είναι αυτός ο Peter;» αναρωτήθηκαν.

O λόγος για τον Peter Baumgartner, τον τεχνικό της Bridgestone, o οποίος δουλεύει με τον Rossi και που ήταν αυτός που επέμενε να χρησιμοποιηθεί σκληρό slick μπροστά αντί για το πιο μαλακό (δηλαδή το μεσαίο που είχε πάρει για τον συγκεκριμένο αγώνα η Bidgestone) που προτιμούσε ο ίδιος ο Ιταλός.

«Έχει μεγάλη εμπειρία, στο παρελθόν έχει νικήσει αγώνες σε παρόμοιες συνθήκες και έτσι τον εμπιστεύτηκα. Όμως η επιλογή αποδείχθηκε λάθος», είπε ο Rossi.

Ο Peter Baumgartner συνεργάζεται με τον Ιάπωνα κατασκευαστή ελαστικών από τα τέλη του 2001. Από το 2003 μπήκε στο χώρο των MotoGP με την Kawasaki στην οποία έμεινε για αρκετά χρόνια.
Διαθέτει τεράστια εμπειρία καθώς βρίσκεται στο χώρο των GP από το 1991 δουλεύοντας τότε με τον Γερμανό Πρωταθλητή των 250cc, Martin Wimmer.

Τα επόμενα χρόνια δούλεψε για λογαριασμό της Michelin στο γερμανικό Πρωτάθλημα ταχύτητας, ενώ από το 2001 ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Bridgestone...

Επόμενο άρθρο »

Simoncelli, Bautista, Spies: Που θα τρέχουν το 2010;

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUGELLO: Αυτά που δεν έδειξε η κάμερα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα