• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3: «Απόλυτος» Rins!
Νέος απόλυτος χρόνος από τον Ισπανό!
Νέα 27/09/2014 - 16:45

Ο Alex Rins πήρε την τέταρτη φετινή του pole position και βάζει πλώρη για την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο Πρωτάθλημα της Moto3! Παράλληλα, ο Ισπανός σημείωσε νέο απόλυτο χρόνο στην ισπανική πίστα, καταρρίπτοντας το περσινό του 1:58.571!

Βασικά οι πέντε πρώτοι κατάφεραν να πέσουν κάτω από τον περσινό χρόνο του Rins, προσφέροντας πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις στους θεατές! Μετά από αρκετούς μήνες, ο Danny Kent επιστρέφει στην πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης, ανεβαίνοντας στη 2η θέση και βελτιώνοντας την τρίτη θέση που είχε στην Αργεντινή.

Ο εκπληκτικός Guevara μπορεί να μην κατάφερε να επαναλάβει τον άθλο των ΕΔ3, ωστόσο πήρε για πρώτη φορά στην καριέρα του θέση στην πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης, γράφοντας και αυτός έναν πολύ δυνατό χρόνο!

Ο Jack Miller θα κυνηγήσει αύριο τη νίκη, ανοίγοντας τη δεύτερη σειρά, ενώ δίπλα του θα πάρουν θέση οι Alex Marquez και η φετινή αποκάλύψη, ο Enea Bastianini, δυο αναβάτες που θα δώσουν μάχη για τη μια από τις τρεις θέσεις του βάθρου.

Στην επόμενη σειρά – την 3η – βρίσκουμε τους Isaac Vinales, που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι παραμένει στην ομάδα για μια ακόμη χρονιά, τον John McPhee που πριν μερικές ώρες έγινε γνωστό ότι ανανέωσε με την ομάδα του και τον Niccolo Antonelli που έχασε τη θέση του στην ομάδα του Gresini από τον Andrea Locatelli.

Ο τελευταίος είχε μια πτώση και πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα στο ιατρικό κέντρο, έχοντας τραυματισμό στο δάχτυλό του. Αύριο θα φανεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Επόμενο άρθρο »

Aragon ΚΑΤ: Ψάξτε τον δεύτερο!

« Προηγούμενο άρθρο

OTE TV + MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα