• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
OTE TV + MotoGP!
Ο συνδυασμός της επιτυχίας!
Νέα 27/09/2014 - 14:04

O OTE TV συνεχίζει να ταράζει τα νερά στο χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το πρόγραμμά του, με 50 live μεταδόσεις την εβδομάδα από τις καλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, πάνω από 500 κινηματογραφικές πρεμιέρες, 2.000 ταινίες και 100 ξένες σειρές το χρόνο, ποιοτικά παιδικά προγράμματα, κορυφαία κανάλια με ντοκιμαντέρ και το πλουσιότερο high definition μπουκέτο της αγοράς!

Τη νέα σεζόν στον OTE TV, κανένας φίλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν θα μείνει παραπονεμένος! Όλη η δράση από το αγαπημένο μας MotoGP θα προβάλλεται σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας μέσα από τις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος! Εκεί όπου οι τιτανομαχίες ανάμεσα σε Marc Marquez, Valentino Rossi, Jorge Lorenzo και Dani Pedrosa κόβουν την ανάσα κι εκτοξεύουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Ο Marquez είναι κοντά στο να εξασφαλίσει τον Τίτλο για φέτος, ωστόσο το ενδιαφέρον για τη νέα χρονιά (2015) είναι ήδη μεγάλο! Οι Yamaha έχουν πλησιάσει πολύ επικίνδυνα τις κυρίαρχες Honda, ενώ ταλαντούχοι αναβάτες θα έχουν στα χέρια τους δυνατά σύνολα για να κάνουν το έργο των fantastic 4 ακόμα πιο δύσκολο!

Επιπλέον προστίθενται και νέα εργοστάσια, καθώς Aprilia και Suzuki επιστρέφουν στη μεγάλη κατηγορία κι ετοιμάζονται να κονταροχτυπηθούν επί ίσοις όροις με την Honda, την Yamaha και την Ducati! Το 2016 είναι η χρονιά που αλλάζουν τα πάντα στο Πρωτάθλημα και όλοι οι οδηγοί θα έχουν τα ίδια ηλεκτρονικά, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά τα εργοστάσια στις ιδιωτικές ομάδες!

Φυσικά όλα αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να τα παρακολουθούμε ζωντανά μέσα από τα αθλητικά κανάλια του OTE TV, ο οποίος θα συνεχίσει να μεταδίδει το πιο θεαματικό Πρωτάθλημα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και για τα επόμενα τρία χρόνια!

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto3: «Απόλυτος» Rins!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Cuzari μιλά για την OPEN M1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα