• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Cuzari μιλά για την OPEN M1
Και για τον δεύτερο αναβάτη της ομάδας!
Νέα 27/09/2014 - 13:23

Ο Giovanni Cuzari, ο Team Manager και ιδιοκτήτης της ομάδας Forward Racing, μίλησε στο επίσημο site του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για την OPEN M1 που θα έχει η ομάδα του το 2015, αλλά και για τον δεύτερο οδηγό του!

Το μεγάλο νέο που αφορά στην Forward Racing είναι ότι θα έχουν την ευκαιρία να αγωνίζονται και του χρόνου με το πλαίσιο της Yamaha, ενώ θα συνεχίσουν να εξελίξουν το δικό τους. «Ευτυχώς θα μπορούμε να συνεχίσουμε μ’ αυτό, αλλά παράλληλα θα εξελίσσουμε και το δικό μας», επιβεβαίωσε.

«Θα έχουμε ένα νέο πλαίσιο από την Yamaha, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν θα είναι του 2014 ή του 2015. Αυτό παραμένει ανοιχτό. (βλ. εδώ όμως δηλώσεις του Jarvis) Η Yamaha μας δίνει ένα πολύ καλό σύνολο, ώστε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μείνουμε στην κορυφή».

«Φυσικά και σεβόμαστε πολύ το πλαίσιο της Yamaha και ξέρουμε ότι είναι αδύνατον να βελτιώσουμε το δικό μας πιο πολύ. Μπορούμε να το εξελίξουμε όμως και θα κάνουμε μερικά τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε».

Όσο για το δεύτερο όνομα στο γκαράζ της ομάδας, δίπλα σε αυτό του Stefan Bradl, ο Cuzari αποκρίθηκε: «Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θα θέλαμε να δώσουμε μια ευκαιρία στον Alex de Angelis, καθώς έχουμε πολλούς Ιταλούς χορηγούς, αλλά κοιτάμε παράλληλα και την περίπτωση ενός Γάλλου οδηγού!»

Επόμενο άρθρο »

OTE TV + MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2: Πρώτη φορά 1ος ο Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα