• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για την Catalunya o Gibernau
Νέα 04/06/2009 - 11:52
Έτοιμος να επιστρέψει στη δράση στον αγώνα της Catalunya (14/6) είναι ο Sete Gibernau ο οποίος έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του στην αριστερή του κλείδα που υπέστη στο Le Mans.

Ο πολύπειρος Ισπανός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για ένατη φορά στο ίδιο σημείο, με αποτέλεσμα να χάσει, εκτός από το γαλλικό GP, και τον αγώνα του Mugello. «Ανυπομονώ να οδηγήσω και πάλι μοτοσυκλέτα.

Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα είναι 100% έτοιμος, αλλά έχω κίνητρο να πάρω μέρος στις πρώτες δοκιμές. Αν δεν κάνω λάθος, νομίζω ότι ήμουν ο πρώτος αναβάτης που νίκησε κάποιο αγώνα σε αυτήν την πίστα, πριν πολλά χρόνια. Επίσης είχα κάποιες πολύ ωραίες μάχες. Πάλευα με τον Criville, τον Barros, τον Rossi...

Έχω κάποιες εξαιρετικές αναμνήσεις από την πίστα», είπε ο Ισπανός αναβάτης ο οποίος για τρία συνεχόμενα χρόνια (2003, 2004, 2005) έφευγε νικητής από την Catalunya.

Η τελευταία του αγωνιστική εμπειρία στο Montmelo, πάντως, το 2006, ήταν τραυματική καθώς ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα με τον ομόσταβλό του τότε στη Ducati, Loris Capirossi, αλλά και άλλους αναβάτες.

Επόμενο άρθρο »

Οι... μαλ#$% και ο... θεός

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕΡΡΕΣ: Και οι 10 ήταν υπέροχοι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα