• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Laverty μιλά για την απόφασή του!
Άρπαξα την ευκαιρία να βρεθώ στο MotoGP!
Νέα 07/10/2014 - 11:33

Μόλις πριν από μερικές ημέρες επιβεβαιώθηκε ότι θα βλέπουμε τον Eugene Laverty το 2015 στο MotoGP, να οδηγά την αναβαθμισμένη OPEN Honda του Aspar και ο Ιρλανδός μίλησε στο crash.net για την απόφασή του αυτή.

«Μιλούσα με τον Aspar ήδη από το τέλος της περασμένης σεζόν, αλλά στο τέλος δεν υλοποιήθηκε η συνεργασία μας κι έτσι είναι ωραίο να ξέρω ότι μετά από μια δύσκολη σεζόν, με εμπιστεύονται και ξέρουν ότι μπορώ να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο Laverty.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα σημεία αναφοράς του για το 2015, που δεν είναι παρά οι άλλοι αναβάτες της OPEN Honda και κυρίως ο Nicky Hayden - αν μείνει στον Aspar - και ο ταλαντούχος Jack Miller στην CWM-LCR Honda!

«Θα έχω δυο τύπους για να συγκριθώ μαζί τους. Ο Nicky Hayden, αν παραμείνει, θα είναι ένα καλό σημείο αναφοράς και θα ήθελα να τον έχω ως ομόσταυλό μου, διότι είναι ένας αξιοσέβαστος άνθρωπος, ενώ υπάρχει και ο Jack Miller που είναι επίσης rookie».

«Είναι δύσκολο να κάνεις κάποιες προβλέψεις για την ώρα, αλλά έχουμε δει ότι οι μοτοσυκλέτες είναι δυνατές στις κατατακτήριες. Θεωρώ ότι τα πηγαίνω καλύτερα στον αγώνα, έτσι αν καταφέρω να πάρω καλή θέση στις κατατακτήριες, θα είμαι κι εγώ κάπου εκεί».

Νωρίτερα, ο Eugene Laverty είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Suzuki και ήταν αυτή η εμπειρία που τον ώθησε να κυνηγήσει με όλες του τις δυνάμεις μια θέση στο μαγικό κόσμο του MotoGP!

«Δοκίμασα τη μοτοσυκλέτα της Suzuki για το MotoGP και δεν το πίστευα πόσο γρήγορα προσαρμόστηκα! Έμεινα τρεις ώρες στην πίστα της Ιαπωνίας και οι χρόνοι μου ήταν 1,5δ πιο κάτω απ’ αυτό που περίμενα. Τα ελαστικά μου ταίριαξαν, η μοτοσυκλέτα μου ταίριαξε και αυτός ήταν ένας βασικός λόγος που ήθελα τόσο πολύ να είμαι στο MotoGP. Ταιριάζει στο οδηγικό μου στυλ».

Επόμενο άρθρο »

Guintoli: Μεγάλο στοίχημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Στη Yamaha για πάντα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα