• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφορεί το #57 του MOTOGP WORLD!
Στο εξώφυλλο ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez!
MOTOGP WORLD 04/11/2014 - 09:07

Με ένα εξαιρετικό εξώφυλλο κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα όλης της Ελλάδας το MOTOGP WORLD τεύχος 57! Σ’ αυτό φιγουράρει ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής της μεγάλης κατηγορίας, Marc Marquez!

Το κεντρικό άρθρο είναι αφιερωμένο στον 21χρονο Ισπανό της Honda και μπορείτε να διαβάσετε τις καλύτερες στιγμές του 2014, τα ρεκόρ που έσπασε το φαινόμενο των GP, αλλά και τα πρώτα βήματα, τις πρώτες χαρές και απογοητεύσεις από το 1993!

Στην ύλη του περιοδικού κυριαρχούν τα τρία αναλυτικά άρθρα από τους τρεις συνεχόμενους αγώνες σε Ασία και Αυστραλία, ενώ οι φίλοι των Superbikes μπορούν να διαβάσουν τι έγινε στον συναρπαστικό και περιπετειώδη προτελευταίο αγώνα στο Magny Cours!

Το τεύχος #57 του MOTOGP WORLD φιλοξενεί συνέντευξη του Colin Edwards, ο οποίος μπορεί να αποσύρθηκε οριστικά - δυστυχώς δεν θα τον δούμε στη Βαλένθια έστω για τελευταία φορά - αλλά η σχέση του με τις μοτοσυκλέτες δεν τελειώνει!

Επιπρόσθετα, θα διαβάσετε το 8ο ταξίδι προς το όνειρο του Νότη Παπαπαύλου στο διπλό αγώνα του Moriwaki Junior Cup στο Brno της Τσεχίας, τι ακριβώς έγινε στην τελική επιλογή του Red Bull Rookies Cup - όπου οι Νότης Παπαπαύλου και Δημήτρης Καρακώστας κλήθηκαν μαζί με 109 από τους καλύτερους νέους οδηγούς του κόσμου - αλλά και ρεπορτάζ από τον τέταρτο αγώνα του ΠΠΤ στα Μέγαρα!

Ο ειδικός συνεργάτης του περιοδικού, Mat Oxley, αναλύει ένα νέο όπλο που έχει στη φαρέτρα του ο Marc Marquez και συγκεκριμένα πως ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής εξελίσσει ένα έξτρα γκάτζετ στο αριστερό κλιπ-ον της RC213V του!

Η ανατρεπτική πένα του Θανάση Ευσταθίου ασχολείται με τον Marco Simoncelli, τον Ιταλό αναβάτη που έχει μπει στο πάνθεον των θρύλων, ενώ εξαιρετικό είναι και το άρθρο-γροθιά του Πασχάλη Τσαρούχα για τα τεκταινόμενα και τα κακώς κείμενα του ΠΠΤ! Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας από τη Honda CB650F.

MOTOGP WORLD: Το περιοδικό που σε βάζει μέσα στα πράγματα! Κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας.

Επόμενο άρθρο »

Διαβάστε στο MOTOGP WORLD #58

« Προηγούμενο άρθρο

Διαβάστε στο τεύχος #56 του MOTOGP WORLD!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα