• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
AΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Με την BMW HP2 στην πίστα του Montmelo
Αυτή τη φορά η πίστα της Βαρκελώνης ήταν μια καλή εμπειρία
Τεστ-Μοντέλα 13/06/2009 - 09:51
Τώρα το καθιέρωσε ο απεσταλμένος μας Δημήτρης Διατσίδης και σε κάθε πίστα που βρίσκεται η BMW HP2 SafetyBike τον περιμένει με τις κάμερες τοποθετημένες και το ειδικό κράνος της X-lite με τα μικρόφωνα συνδεμένα μέσω ελικοπτέρου στο κεντρικό στούντιο της πίστας όπου γίνεται η εγγραφή σε video των τριών γύρων που κάνει στην πίστα.

Αυτή τη φορά η πίστα της Βαρκελώνης ήταν μια καλή εμπειρία, αφού την ήξερε μόνο από γύρους με αυτοκίνητα σε τεστ ελαστικών της Michelin, πριν από κάποια χρόνια.

Τα σαμαράκια που δημιουργούν τα αυτοκίνητα της Formula 1 στα σημεία φρεναρίσματος, ήταν τα μόνα που προβλημάτισαν τον «δικό» μας, αφού οι αναπηδήσεις του πίσω μέρους της μοτοσυκλέτας ήταν ιδιαίτερα έντονες, βοηθούντος και του άξονα για την τελική μετάδοση.

Κατά τα άλλα οι γύροι στην πίστα, με αρκετούς θεατές στις εξέδρες και με όλα τα σήματα και τις ταμπέλες του αγώνα στη θέση τους, είναι μια εξαιρετική εμπειρία, όπως μας είπε ο καταϊδρωμένος Δ.Δ., μόλις βγήκε από τα ειδικά δερμάτινα που του έφτιαξε η Aplinestars, τα οποία έχουν επάνω τα λογότυπα του site μας: MGP motograndprix.gr, του πρώτου ελληνικού site για το μηχανοκίνητο αθλητισμό: racingplanet.tv, του περιοδικού motoGP world, αλλά και του MotoGrandPrix club.Ο Δ.Δ. στην πίστα για 3 γύρους με ΗΡ2
Ο Δ.Δ. στην πίστα για 3 γύρους με ΗΡ2
Ωραίες οι στροφές του Montmelo
Ωραίες οι στροφές του Montmelo
Aπίστευτη εμπειρία για τον Δ.Δ.
Aπίστευτη εμπειρία για τον Δ.Δ.
Το σημείο με πρόβλημα είναι το φρενάρισμα στα σαμαράκια, μέσα στη στροφή όλα καλά
Το σημείο με πρόβλημα είναι το φρενάρισμα στα σαμαράκια, μέσα στη στροφή όλα καλά

Επόμενο άρθρο »

ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVE: οδηγούμε την BMW HP2 στο Sachsenring!

« Προηγούμενο άρθρο

Tο video από την επίσημη παρουσίαση του Aprilia RSV4 στις Σέρρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα