• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Αυτά που δεν έδειξαν οι κάμερες
"Ο Valentino είναι 30 χρονών, πολύ πιο έμπειρος από μένα και σε εκείνο το σημείο έκανε μια φοβερή κίνηση"
Νέα 15/06/2009 - 12:03

Στα προηγούμενα ρεπορτάζ από το χθεσινό φοβερό αγώνα, αναφερθήκαμε αναλυτικά στις αντιδράσεις των δύο μεγάλων πρωταγωνιστών, του Valentino Rossi και του Jorge Lorenzo. Σήμερα μια μέρα μετά ο Ισπανός οδηγός είναι απόλυτα ήρεμος και έχει δεχθεί το αποτέλεσμα με πολύ καλό τρόπο.

 

Χαρακτηριστικά μου είπε πριν μια ώρα ότι έκανε τον τέλειο αγώνα μέχρι πριν την τελευταία στροφή! «Ο Valentino είναι 30 χρονών, πολύ πιο έμπειρος από μένα και σε εκείνο το σημείο έκανε μια φοβερή κίνηση. Θα ήταν καλύτερα να είχα κερδίσει, αλλά και έτσι είναι καλά, δεν με πείραξε», ήταν τα λόγια του λίγο πριν να ξαναμπεί στην πίστα για τις απογευματινές δοκιμές, στις οποίες μόλις μπήκε και ο Rossi.

 

O Stoner όμως χθες ήταν όλα τα λεφτά, αφού εμείς δεν μπορούσαμε να ξέρουμε στη διάρκεια του αγώνα ότι είχε φοβερούς πόνους στο στομάχι και ότι στη μέση του αγώνα πραγματικά σκέφτηκε να εγκαταλείψει. Όμως επειδή η μοτοσυκλέτα του ήταν τέλεια, αφού μετά το ζέσταμα η ομάδα βρήκε επιτέλους το σωστό στήσιμο, αποφάσισε να παλέψει όσο μπορούσε. Τελικά στον τερματισμό και το βάθρο αυτό που είχε ήταν σπασμοί στο στομάχι και όχι αφυδάτωση όπως λάθος υπέθεσα στην τηλεοπτική μετάδοση. Ευτυχώς σήμερα φαίνεται καλύτερα και ήδη σημείωσε ίδιο χρόνο με τον χθεσινό.

 

Ο Loris Capirossi που τερμάτισε 5ος είχε τελικά το νέο κινητήρα και είπε ότι αν είχε αυτόν τον κινητήρα στο Mugello θα ήταν σίγουρα στο βάθρο.

Ο Edwards στην 7η θέση αντιμετώπισε πρόβλημα με την εκκίνηση, αφού το κοντύτερο μεταξόνιο της φετινής Μ1 δεν τον βοηθά και πάντα σουζάρει στο ξεκίνημα. Μετά αντιμετώπισε πρόβλημα και με το μπροστινό της μοτοσυκλέτας του λόγω της αυξημένης ζέστης και ολισθηρότητας σε σχέση με το πρωινό ζέσταμα.

Ο De Puniet ευχαριστημένος με την 8η θέση, πρώτος από τους δορυφορικούς οδηγούς.

Ο Elias απογοητευμένος που έπεσε χωρίς να κάνει τίποτε διαφορετικό από ότι στους προηγούμενους γύρους.

 

Με προβλήματα στους πρώτους γύρους με το ρεζερβουάρ γεμάτο ο Kallio, αλλά μετά τη μέση του αγώνα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση και την 9η θέση.

Ευχαριστημένος και ο Hayden με την 10η, αφού πρώτη φορά είναι τόσο κοντά στους πρώτους φέτος.

Επόμενο άρθρο »

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Colin Ewdards: O Valentino είναι ο G.O.A.T.!

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Ο Dovi στην κορυφή, η Honda επιτίθεται

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα