• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Πολύ ευχαριστημένος ο Dovizioso
Νέα 15/06/2009 - 11:57

Το νέο πλαίσιο που έφερε το HRC στην Βαρκελώνη για την επίσημη δοκιμή, έδειξε ότι η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο για να λύση ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα μέχρι τώρα.

Έτσι ο Andrea Dovizioso μας είπε αμέσως μετά το τέλος του τεστ ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας στην είσοδο της στροφής. «Η βελτίωση είναι μεγάλη, αλλά δεν βελτιώθηκε κανένα άλλο μέρος της στροφής. Μέσα στη στροφή ακόμη δεν είμαστε τέλειοι και στην έξοδο έχουμε ένα μικρό πρόβλημα. Όμως το σημείο που πάσχουμε από την αρχή της χρονιάς είναι η σταθερότητα στο φρενάρισμα στην ευθεία. Είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και ακόμη δεν έχουμε λύση. Ελπίζω να βελτιωθούμε σιγά – σιγά σε όλους τους τομείς. Είμαι χαρούμενος με τους χρόνους σήμερα και με αυτές τις συνθήκες θα μπορούσα να παλέψω με τις Yamaha χθες», είπε ο νεαρός Ιταλός οδηγός.

 

Από την άλλη μεριά απογοητευμένος ο Toni Elias που προσπάθησε να βρει ένα εντελώς διαφορετικό δρόμο στησίματος της μοτοσυκλέτας, αφού για την ομάδα του δεν προβλεπόταν να δοθεί τίποτε καινούργιο. Τίποτε δεν δούλεψε, καμία ρύθμιση και ο Ισπανός οδηγός ήταν απογοητευμένος. Ένα από τα στελέχη της ομάδας μας είπε χαρακτηριστικά: «Αν δεν μας δώσει το HRC κάποιες τεχνικές λύσεις και κάποια πράγματα να δοκιμάσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε.»

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Τι δοκιμάζει ο καθένας οδηγός

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Tαχύτερος ο Dovi στις πρωινές Επίσημες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα