• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το πλήρες seamless κιβώτιο στην Tech3!
«Θα έχουμε seamless από την πρώτη ως την έκτη ταχύτητα»
Νέα 09/02/2015 - 14:55

Το δίδυμο της Tech3 - Pol  Espargaro και Bradley Smith - θα έχουν στη διάθεσή τους από τη νέα σεζόν, το νυν - πλήρες - seamless κιβώτιο της Yamaha δηλαδή αυτό που είναι seamless στα ανεβάσματα ταχυτήτων.

 

Την περασμένη σεζόν, οι αναβάτες της Tech3 είχαν seamless κιβώτιο από τη δευτέρα και μέχρι την έκτη, λόγω του ότι η νεκρά ήταν ανάμεσα στην πρώτη και στη δευτέρα. Το αναβαθμισμένο seamless (από την πρώτη ταχύτητα) είχαν στη διάθεσή τους μόνο οι εργοστασιακοί αναβάτες.

 

«Έχουμε από την πρώτη ταχύτητα seamless κιβώτιο», επιβεβαιώνει ο Pol Espargaro. «Στην Sepang έχουμε μόνο μια στροφή με πρώτη κι έτσι εδώ δεν καταλαβαίνουμε πολύ τη διαφορά. Αλλά στο Τέξας όμως θα κάνει τη διαφορά. Είναι μια καλοδεχούμενη βελτίωση».

 

Ο 23χρονος αναβάτης πήρε την έκτη θέση στο πρόσφατο τεστ στην Μαλαισία, με διαφορά 0,984δ από τον φανταστικό χρόνο του Marc Marquez, αλλά και σε απόσταση μισού δευτερολέπτου από την Μ1 του Valentino Rossi.

 

«Έχουμε βελτιωθεί πολύ σε σχέση με πέρυσι. Βελτιωθήκαμε στον ένα γύρο και σε ρυθμό είμαστε αρκετά καλύτεροι. Κάναμε μερικές δοκιμές με το πλαίσιο και αν υπάρχει μεγάλη διαφορά, το καταλαβαίνεις αμέσως. Το πρόβλημα ήταν ότι η διαφορά τους ήταν μικρή και μπερδευτήκαμε λίγο. Έτσι γυρίσαμε πίσω σ’ αυτά που δοκιμάζαμε την πρώτη ημέρα».

 

Έχοντας κατά νου το δεύτερο τεστ στην Μαλαισία, ο Pol Espargaro πρόσθεσε: «Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα αυτή την εβδομάδα και δεν μας έμειναν πολλά για την Sepang2. Θέλω να βελτιώσω ακόμα το οδηγικό μου στυλ. Αυτή η πίστα δεν είναι και η καλύτερή μου».

 

«Οι γρήγορες στροφές με δυσκολεύουν και πάντα τα βρίσκω σκούρα σ’ αυτή την πίστα. Βελτιώνω συνεχώς το οδηγικό μου στυλ με την Yamaha, σε μια προσπάθεια να είμαι πιο γρήγορος».

 

«Πέρυσι ήταν η χρονιά της εμπειρίας, των λαθών και του μπερδέματος σε μερικούς αγώνες. Φέτος όμως πρέπει να προσπαθήσουμε να παλέψουμε με τους μπροστά σε κάποιους αγώνες. Και όταν το καταφέρουμε, θα μάθουμε τα διπλά απ’ όταν ήμασταν μόνοι μας. Ο στόχος είναι να είμαστε με τους πρώτους για όσο περισσότερο γίνεται».

Επόμενο άρθρο »

Ο Espargaro έβαλε την Suzuki στη δεκάδα!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang1: Michelin Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα