• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aurin: Ο Dani μπορεί τον Τίτλο!
Αν γίνει πιο επιθετικός στην αρχή του αγώνα
Νέα 11/02/2015 - 11:34

Μετά το τέλος των πρόσφατων δοκιμών στην Sepang, ο Ramon Aurin - ο καινούργιος αρχιμηχανικός του Dani Pedrosa - μίλησε στην Movistar TV για τον καινούργιο του ρόλο στο γκαράζ του Dani και για τις ελπίδες του Ισπανού για τον Παγκόσμιο Τίτλο το 2015!

 

Έχεις ξεκινήσει ήδη να δουλεύεις για τον Dani Pedrosa. Πως είναι τα πράγματα μέχρι στιγμής;

 

Όταν επί τρία χρόνια δεν δουλεύεις ως αρχιμηχανικός, είναι λογικό κάτι να σου ξεφεύγει, αλλά ελπίζω μέχρι το Qatar να είναι όλα ok στην πίστα. Όπως και ο κάθε οδηγός, χρειάζομαι κι εγώ εξάσκηση.

 

Έχει αλλάξει αρκετά ο τρόπος δουλειάς σου;

 

Πέρυσι είχα έναν ρόλο περισσότερο τεχνικό, ενώ τώρα πιο πολύ συντονίζω και παίρνουμε αποφάσεις για το στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Έχω αποδεχτεί το νέο μου ρόλο και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα.

 

Έχεις εργαστεί ως αρχιμηχανικός του Andrea Dovizioso. Τώρα η πίεση είναι μεγαλύτερη;

 

Ίσως την πρώτη χρονιά με τον Dovi να είχα περισσότερη πίεση, διότι έπρεπε να μάθω το ρόλο μου. Ο Dani είναι ένας αναβάτης που κάθε φορά παλεύει για τον Τίτλο και πρέπει να κάνεις καλή δουλειά για να διατηρείς αυτή τη δυναμική.

 

Η πρόταση για τη δουλειά αυτή ήρθε από τον Dani, ή απευθείας από την Honda;

 

Λόγω των συνθηκών, πολλές πιθανότητες αξιολογήθηκαν μετά την απόφαση του Mike Leitner να αποσυρθεί. Είμαι άνθρωπος της Honda και είμαι εδώ για πολύ καιρό. Ήθελα να ξέρω αν συμφωνεί και ο Dani, διότι η σχέση με τον αναβάτη είναι πάρα πολύ σημαντική. Είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος κι έτσι ξεκινήσαμε!

 

Θεωρείς ότι ο Dani θα διεκδικήσει τον Τίτλο φέτος;

 

Το κλειδί για να πάρει τον Τίτλο ο Dani, είναι να γίνει πιο επιθετικός. Πέρυσι έκανε καλούς αγώνες από τα μέσα μέχρι το τέλος. Οι κανονισμοί βοήθησαν τις OPEN μοτοσυκλέτες να είναι καλύτερες στο πρώτο μέρος του αγώνα. Δεν είναι τόσο επιθετικός κι επειδή είναι και πιο ελαφρύς, δεν μπορεί να ζεστάνει τα ελαστικά στην αρχή. Χρειάζεται 4-5 γύρους για να βρει ρυθμό, την ώρα που οι άλλοι θέλουν δυο. Εκεί πρέπει να βελτιωθούμε, να είμαστε πιο επιθετικοί στην αρχή. Δεν ξέρω αν θα κερδίσει ή όχι, αλλά σίγουρα θα έχει περισσότερες πιθανότητες.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Valencia Test: Ημέρα 1

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Τέλος το Donington Park!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα