• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Αυστραλία: Δεύτερο σκέλος
Ο Haslam στέρησε το διπλό από τον Rea!
Νέα 22/02/2015 - 11:29

Ο Leon Haslam στέρησε από τον Jonathan Rea την ευκαιρία να φύγει από το Phillip Island μ’ ένα καταπληκτικό διπλό, περνώντας πρώτος τη γραμμή τερματισμού στο δεύτερο σκέλος, με διαφορά ακόμα μικρότερη από τον πρώτο αγώνα: μόλις 10 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

 

Το δεύτερο σκέλος ήταν εξίσου συναρπαστικό με το πρώτο και όλα κρίθηκαν και πάλι στον τελευταίο γύρο, με τους ίδιους πρωταγωνιστές να κρατάνε μέχρι τέλους την αγωνία στα ύψη! Ο Haslam ήταν εκπληκτικός και πέρασε τους δυο αντιπάλους μπροστά του, τον Davies και τον Rea, στον προτελευταίο γύρο στην ευθεία Gardner.

 

Ο Haslam έδειχνε ότι ήλεγχε την κατάσταση, κλείνοντας όλους τους διαδρόμους στον Rea, ο οποίος πάσχιζε να βρει τρόπο διαφυγής και τα κατάφερε με εξαιρετικό τρόπο καθώς οι δυο τους έφταναν στην Lukey Heights! Από εκεί και πέρα έμεναν λίγα σημεία για προσπέρασμα και πολλοί πίστεψαν ότι ο Haslam θα συμβιβαζόταν και πάλι με τη δεύτερη θέση.

 

Ωστόσο ο εντυπωσιακός Haslam επιστράτευσε όλες του τις δυνάμεις καθώς έβγαινε από την τελευταία στροφή της πίστας και κατάφερε οριακά να νικήσει τον Rea στη γραμμή τερματισμού με διαφορά 10 χιλιοστών του δευτερολέπτου! Ο Davies τερμάτισε και πάλι στην τρίτη θέση, καθώς και πάλι οι τρεις Βρετανοί κυριάρχησαν στο βάθρο και του δεύτερου σκέλους.

 

Πιο πίσω, ο Tom Sykes, ο Sylvain Guintoli και ο Nico Terol συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα. Οι rookies Van der Mark και Torres έπεσαν στο τελευταίο τρίτο του αγώνα, ενώ βρίσκονταν σε θέσεις μέσα στην εξάδα. Φοβερός ο Troy Bayliss, έφτασε σ’ ένα σημείο του αγώνα να είναι έβδομος! Ωστόσο χρειάστηκε να μπει για να αλλάξει ελαστικά και τελικά έμεινε 16ος.

 

Στην όγδοη θέση τερμάτισε ο Leon Camier - πάνω στην MV Agusta του - με τον Randy de Puniet να τερματίζει μπροστά του, στην 7η θέση, αλλά και 22δ από την κορυφή. Ο Alex Lowes έφυγε απογοητευμένος από την Αυστραλία. Αρχικά ξεκίνησε τον αγώνα από την pit lane εξαιτίας προβλήματος με τη μοτοσυκλέτα του, ενώ στο τέλος αναγκάστηκε να αποσυρθεί.

 

Μετά το τέλος του πρώτου Γύρου, οι Jonathan Rea και Leon Haslam ισοβαθμούν με 45 βαθμούς έκαστος, ενώ ο Chaz Davies είναι στην τρίτη θέση με 32 βαθμούς, μπροστά από τον Tom Sykes που έχει 23.

Επόμενο άρθρο »

Davies: Επιτέλους βάθρο στην Αυστραλία!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Αυστραλία: Πρώτο σκέλος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα