• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ PIRELLI – MISANO: Ο 22χρονος Jonathan Rea πήρε τη νίκη!
Ο Rea προηγήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος των 24 γύρων του αγώνα
Νέα 21/06/2009 - 15:44

Η πρώτη νίκη της καριέρας πολλών οδηγών είναι πολύ σημαντική και ο Bρετανός JonathanRea θα τη θυμάται καλά αυτή τη νίκη, αφού στο ξεκίνημα του τελευταίου γύρου ξαναπέρασε μπροστά από τον MichelFabrizio που φαινόταν ότι θα χάριζε στους συμπατριώτες του μια νίκη πάνω σε μια Ιταλική μοτοσυκλέτα.

Ο Rea προηγήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος των 24 γύρων του αγώνα, όμως προς το τέλος ένας αποφασισμένος Fabrizio πέρασε μπροστά και μάλιστα 2ος πέρασε ο ομόσταυλός του NoriyukiHaga. Ο πρόεδρος της Ducati δεν βιάστηκε να χαρεί για το 1-2 των μοτοσυκλετών του, αφού ο 22χρονος πέρασε και πάλι 2ος και στον τελευταίο γύρο έκανε την τελική του κίνηση που χάρισε στην TenKateHonda την πρώτη της φετινή νίκη.

Ο 22χρονος Jonathan Rea πήρε την πρώτη του νίκη
Ο 22χρονος Jonathan Rea πήρε την πρώτη του νίκη

Οι δύο Ιταλίδες μοτοσυκλέτες έμειναν στο 2-3, αλλά ο Haga αύξησε τη διαφορά του από τον Spies στη βαθμολογία, αφού ο Αμερικανός μετά από ένα τεχνικό πρόβλημα στον πρώτο γύρο έμεινε 17ος και τελικά τερμάτισε 9ος. Έτσι η διαφορά των δύο είναι στους 48 βαθμούς υπέρ του Ιάπωνα, με τον Fabrizio 3ο μόλις 7 βαθμούς πίσω από τον Spies.

 

OJakubSmrz με την Ducati του πέρασε στον τελευταίο γύρο την Honda του CarlosCheca, ολοκληρώνοντας την πολύ καλή εμφάνισή του στο τριήμερο του αγώνα. Στις θέσεις 6, 7, 8, τρεις Βρετανοί, οι Byrne, Sykes, Haslam, μπροστά από τον 9οSpies, που στον προτελευταίο γύρο πέρασε και τον Biaggi με την Aprilia. H ΒMW σε αυτό το σκέλος έμεινε εκτός βαθμών με τον Xaus 16ο και τον Corser 19ο.

 

Σε μια εβδομάδα η δράση συνεχίζεται στη Μ. Βρετανία και την πίστα του Donington.

 

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμάστε τη νέα YAMAHA YZF-R1 2009 και νοιώστε την απόλυτη δύναμη.

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PIRELLI – MISANO: Ο Spies είχε την καλύτερη στρατηγική στο Α’ σκέλος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα