• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test
Η βροχή συνεχίστηκε, ο Lowes στην 1η θέση
Νέα 20/03/2015 - 10:27

Η βροχή ήταν το χαρακτηριστικό των τριήμερων δοκιμών στην πίστα της Jerez, με τους καλύτερους χρόνους της Moto2 να γίνονται σ’ ένα περιθώριο δέκα λεπτών σε στεγνή πίστα, την Τετάρτη.

 

Αρκετοί ήταν αυτοί πάντως που βγήκαν στην πίστα για να δοκιμάσουν το βρόχινο set-up των μοτοσυκλετών τους, χωρίς να λείπουν και οι πτώσεις όπως αυτή του Tito Rabat, ο οποίος ευτυχώς γλύτωσε τα χειρότερα μετά από ένα highside χτες.

 

Με τη βροχή να πέφτει και την τελευταία ημέρα, ήταν αδύνατον να βελτιώσουν χρόνους οι οδηγοί της μεσαίας κατηγορίας. Έτσι, ο Sam Lowes ήταν αυτός που φεύγει από την Ισπανική πίστα με τον καλύτερο χρόνο, το 1:44.129, που ήταν όμως περίπου δυο δευτερόλεπτα πάνω από το χρόνο του Zarco στις δοκιμές του Φεβρουαρίου στην ίδια πίστα.

 

Ο Γερμανός Jonas Folger ολοκλήρωσε στη δεύτερη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, μπροστά από τον Thomas Luthi και τον Takaaki Nakagami που έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο των δοκιμών, μόλις 58 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Randy Krummenacher.

 

Πολύ καλός ο Azlan Shah, φεύγει από την Jerez με την έκτη θέση και διαφορά 1,6δ από την κορυφή, καταφέρνοντας μάλιστα να μείνει μπροστά από τον Tito Rabat, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της κατηγορίας, που ήταν έβδομος.

 

Το 1:45.977 του Dominique Aegerter ήταν αρκετό για να του δώσει την όγδοη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, με τον Julian Simon - τον ταχύτερο την πρώτη ημέρα του τεστ - να ολοκληρώνει ένατος. Ο Mika Kallio έκλεισε τη δεκάδα των πρώτων, με διαφορά όμως από την κορυφή στα 2δ.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez Test

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Thai ΕΔ1: To 1-2 η Kawasaki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα