• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez Test
Ο rookie Navarro στην κορυφή!
Νέα 20/03/2015 - 10:44

Όπως και στη μεσαία κατηγορία, έτσι και στην Moto3 οι καλύτεροι χρόνοι των τριήμερων δοκιμών έγιναν τη δεύτερη ημέρα, καθώς ο δυνατός αέρας και η βροχή συνεχίστηκαν και χτες, τρίτη και τελευταία ημέρα στο τεστ της Jerez.

 

Ο Navarro, ο δευτεραθλητής πέρυσι της Moto3 του Ισπανικού Πρωταθλήματος, μπορεί να υπερηφανεύεται για τον καλύτερο χρόνο στο τεστ του Μαρτίου: 1.48.189, που ήταν ωστόσο πάνω από 2,5δ πάνω από τον αντίστοιχο που είχε πετύχει ο ομόσταυλός του, Fabio Quartararo, τον Φλεβάρη.

 

Στη δεύτερη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων ο Danny Kent, με διαφορά πάνω από εφτά δέκατα από τον πρώτο, ενώ ο Quartararo συμβιβάστηκε με την τρίτη θέση, μπροστά από τον Niccolo Antonelli, ο οποίος ήταν ο τελευταίος των τεσσάρων Honda που κυριάρχησαν στους χρόνους.

 

Ακόμα ένα μεγάλο ταλέντο και rookie στην κατηγορία, ο Jorge Martin (νικητής του Red Bull Rookies Cup), ολοκλήρωσε στην 5η θέση με τον Enea Bastianini να ακολουθεί με διαφορά στα 12χιλ! Στην έβδομη θέση ο Isaac Vinales - με την Husqvarna του - ένα δέκατο μπροστά από τον Livio Loi.

 

O Romano Fenati ήταν τυπικά η καλύτερη KTM, ο αναβάτης του Valentino Rossi ολοκλήρωσε ένατος, μπροστά από το δίδυμο της Red Bull KTM Ajo με τον Brad Binder και τον Miguel Oliveira να έχουν μεταξύ τους διαφορά στα 47χιλ.

 

Πολύ άτυχη στάθηκε η Ana Carrasco την τελευταία ημέρα των δοκιμών, καθώς έσπασε την κλείδα της σε μια πτώση που είχε. Οι γιατροί εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί πάντως, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγχείρισης, ενώ και η ομάδα της Ισπανίδας οδηγού παρουσιάζεται σίγουρη για τη γρήγορη ανάρρωσή της.

Επόμενο άρθρο »

SBK Thai ΕΔ2: Ο Lowes 1ος, απίστευτος Bayliss!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα