• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Thai ΕΔ2: Ο Lowes 1ος, απίστευτος Bayliss!
Πέντε Βρετανοί και 4 κατασκευαστές στις πρώτες θέσεις!
Νέα 20/03/2015 - 12:16

Με έναν εκπληκτικό τελευταίο γύρο στην πίστα Chang της Ταϋλάνδης, o Alex Lowes κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της λίστας με τους χρόνους και να κλείσει την πρώτη ημέρα στην κορυφή.

 

Οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο, ξεκίνησαν με τους αναβάτες των SBK να κυνηγάνε τον Jonathan Rea, ο οποίος είχε καταφέρει να κάνει διαφορά πάνω από ένα δευτερόλεπτο απ’ όλους - πλην του Sykes - στα πρώτα ελεύθερα.

 

Ο Rea κρατούσε την πρώτη θέση, ωστόσο οι υπόλοιποι πίσω του κατέβαζαν συνεχώς τη διαφορά τους και στο τέλος, με τον φοβερό του γύρο στο 1:34.685, o Alex Lowes πήρε την 1η θέση, αφήνοντας πίσω του τον αναβάτη της Kawasaki με διαφορά μόλις 66 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Οι κυριαρχία των Βρετανών στα SBK συνεχίστηκε και στην καινούργια πίστα της Ταϋλάνδης, όπου μόνο οι Lowes και Rea κατάφεραν να σπάσουν και το όριο του 1:35, με τέσσερεις διαφορετικούς κατασκευαστές να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις.

 

Μια Ducati, αυτή του Chaz Davies, πήρε την τρίτη θέση σήμερα, μπροστά από την Aprilia του Leon Haslam και τη δεύτερη Kawasaki που βρέθηκε μέσα στην πεντάδα, τη μοτοσυκλέτα του Tom Sykes.

 

Σημαντική η άνοδος του Sylvain Guintoli, ο οποίος κατάφερε να σκαρφαλώσει στην έκτη θέση μετά το τέλος των ΕΔ2, ωστόσο άλλος ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση: ένας απίστευτος Troy Bayliss, ο οποίος πολύ γρήγορα μπήκε μέσα στη δεκάδα, ενώ συνέχιζε να κατεβάζει χρόνους για να ολοκληρώσει στην έβδομη θέση με διαφορά μόλις στο ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή!!

 

Στην καινούργια πίστα, εντύπωση προκάλεσε και η προσαρμοστικότητα του Matteo Baiocco, ο οποίος πήρε την όγδοη θέση, μπροστά από τον Jordi Torres - και πάλι ο Ισπανός ήταν ο μόνος που έσπασε το φράγμα των 300χλμ/ώρα - και τον David Salom

Επόμενο άρθρο »

2015: Πιο ολοκληρωμένος αναβάτης ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα