• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Thai ΕΔ3: Καμία βελτίωση στους χρόνους
Έβρεξε στην Ταϋλάνδη, οι δέκα πρώτοι χτες πέρασαν στην SP2
Νέα 21/03/2015 - 08:06

Η βρεγμένη πίστα στην Ταϋλάνδη εμπόδισε τους αναβάτες να κατεβάσουν τους χτεσινούς χρόνους από τις ΕΔ2 και αυτό σημαίνει ότι οι δέκα καλύτεροι χτες πέρασαν απευθείας στο δεύτερο σκέλος της Superpole.

 

Έτσι, ο θρύλος Troy Bayliss θα αναμετρηθεί με άλλους εννέα αντιπάλους του για την καλύτερη δυνατή θέση στον αυριανό σχηματισμό εκκίνησης, όντας στην έβδομη θέση μετά το τέλος των ΕΔ2.

 

Μετά από εφτά χρόνια, ο Bayliss αγωνίζεται για δεύτερη φορά στα SBK φέτος, αντικαθιστώντας τον Davide Giugliano στην ομάδα της Aruba.it Ducati και θα πάρει μέρος στην SP2 μαζί με τους Alex Lowes, Jonathan Rea, Chaz Davies, Leon Haslam και Tom Sykes.

 

Μαζί τους θα είναι και οι Sylvain Guintoli, Matteo Baiocco, Jordi Torres και David Salom.

 

Από την άλλη, δυνατή μάχη θα γίνει για τις δυο προνομιούχες θέσεις της SP1 από σημαντικά ονόματα του Πρωταθλήματος, όπως οι Michael van der Mark, Randy de Puniet και Leon Camier.

 

Οι προαναφερθέντες θα χρειαστεί να αναμετρηθούν με τους Leandro Mercado, Sylvain Barrier, Nico Terol και Niccolo Canepa για την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στις πρώτες τέσσερεις σειρές του αυριανού σχηματισμού εκκίνησης.

Επόμενο άρθρο »

SBK Thai: 2 στις 2 poles ο Rea!

« Προηγούμενο άρθρο

Bayliss: Όπως παλιά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα