• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Καλή αρχή» ο Marquez!
Στη γνώριμή του πρώτη θέση στις ΕΔ1!
Νέα 26/03/2015 - 22:42

Την ανάγκη να συνεχίσει σ’ αυτό το ρυθμό, τόνισε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez, μετά την πρώτη του θέση στις ελεύθερες δοκιμές 1 στην πίστα του Qatar, για τον πρώτο Γύρο της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

 

Ο 22χρονος αναβάτης χάρισε - μαζί με τη δυνατή παρουσία του ομόσταυλού του - το 1-2 στην ομάδα της Repsol Honda, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:55.281δ.

 

«Είναι ωραία να ξεκινάς κατ’ αυτόν τον τρόπο τη σεζόν. Στο τεστ που είχε γίνει εδώ πριν από μια εβδομάδα βρήκαμε ένα καλό set-up και είμαστε σε καλό επίπεδο», σχολίασε ο Marquez, ο οποίος αναζητά τον τρίτο του Παγκόσμιο Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Το θέμα είναι ότι αυτή η πίστα αλλάζει συνεχώς και τα πάντα μπορεί να διαφοροποιηθούν στη συνέχεια. Έτσι, εμείς θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα, που είναι και το πιο σημαντικό».

 

«Δοκιμάσαμε μια πολύ μικρή αλλαγή για να βρούμε περισσότερη πρόσφυση, αλλά όλοι μας δυσκολευόμαστε όταν το ελαστικό φθαρεί. Πήραμε μια άλλη κατεύθυνση κι έδειξε να δουλεύει, αλλά πρέπει να κάνουμε κι άλλους γύρους».

 

«Βελτιωθήκαμε με τα τεστ στην Μαλαισία κι εδώ, αλλά ειδικά εδώ με την ευστάθεια στις γρήγορες στροφές. Εδώ η Yamaha είναι πάρα πολύ δυνατή, αλλά κι εμείς είμαστε πολύ πιο κοντά τώρα».

Επόμενο άρθρο »

Δύσκολη ημέρα για τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto2 ΕΔ2: Ασταμάτητος ο Lowes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα