• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύσκολη ημέρα για τον Rossi
Ο ρυθμός μου δεν ήταν καλός
Νέα 26/03/2015 - 23:03

Τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο Valentino Rossi, ο οποίος έμεινε στην ένατη θέση και σχεδόν εννέα δέκατα πάνω από το χρόνο του Marc Marquez στην πρώτη θέση.

 

«Σήμερα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Δεν ήμουν γρήγορος και ο ρυθμός μου δεν ήταν δυνατός. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την πρόσφυση στο πίσω μέρος, διότι και στο τεστ εκεί ήταν που αντιμετωπίζαμε πρόβλημα, ωστόσο “καταστρέψαμε”  το ελαστικό από το ξεκίνημα».

 

«Δεν έχουμε καλό στήσιμο και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ο Jorge Lorenzo χρησιμοποίησε καλύτερα το ελαστικό και είχε καλό ρυθμό. Αυτό είναι καλό και σημαίνει ότι η μοτοσυκλέτα δεν είναι τόσο άσχημη. Σίγουρα όμως οι Honda είναι πολύ γρήγορες».

 

Ο Ιταλός θρύλος, που ξεκίνησε την 20η του σεζόν στα GP, πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει, αλλά όλα δείχνουν ότι έχουμε πρόβλημα με το πίσω. Όταν δεν το χρησιμοποιείς σωστά, το καταστρέφεις και τότε κουνιέται η μοτοσυκλέτα και είναι δύσκολο».

 

«Το μεγάλο κρίμα είναι ότι έχουμε μόνο μια περίοδο δοκιμών σήμερα. Τώρα λοιπόν θα δούμε τα δεδομένα, αλλά για να καταλάβουμε αν έχουμε βρει τη λύση θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Για πρώτη φορά ήταν καλά!

« Προηγούμενο άρθρο

«Καλή αρχή» ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα