• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Για πρώτη φορά ήταν καλά!
Ικανοποιημένος, αν και "όχι γρήγορος" ο Iannone
Νέα 26/03/2015 - 23:26

Μετά τα καταπληκτικά αποτελέσματα που είχαν φέρει οι οδηγοί της Ducati πριν από περίπου μια εβδομάδα στην πίστα του Qatar, σήμερα - πρώτη ημέρα του εναρκτήριου Γύρου του Πρωταθλήματος - τα πράγματα ήταν λίγο πιο δύσκολα.

 

Τόσο ο Andrea Dovizioso, όσο και ο Andrea Iannone προσπαθούσαν να βρουν τις καταλληλότερες λύσεις με το μεσαίο ελαστικό, καθώς κανείς τους δεν φόρεσε το μαλακό για να γράψει απλά έναν γρήγορο γύρο, με τις συνθήκες της πίστας να είναι διαφορετικές από την τελευταία φορά.

 

«Οι συνθήκες είχαν αλλάξει σε σχέση με την τελευταία φορά και δεν ήμασταν ιδιαίτερα γρήγοροι. Δοκιμάσαμε και τις δυο μοτοσυκλέτες, για να δούμε τα διαφορετικά set-up, αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε την ίδια αίσθηση με την περασμένη εβδομάδα», σχολίασε ο Dovizioso που είχε τον έβδομο καλύτερο χρόνο.

 

«Τώρα θα αναλύσουμε τα δεδομένα για να δούμε προς τα που θα πάμε αύριο. Δεν τα πήγαμε άσχημα, αλλά θα πρέπει να βελτιώσουμε την αίσθηση με το μπροστινό στα φρένα. Για πρώτη φορά ήταν καλά, αλλά αύριο πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά».

 

Από την πλευρά του, ο Andrea Iannone (10ος σήμερα) τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος με την πρώτη περίοδο δοκιμών, αν και δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι. Συναντήσαμε παραπάνω δυσκολίες σε σχέση με το τεστ. Οι συνθήκες δεν ήταν ίδιες κι έτσι θα ρίξουμε το βάρος στις αυριανές δυο περιόδους δοκιμών».

 

«Παραμένω αισιόδοξος και τώρα θα αναλύσουμε τα δεδομένα με τα παιδιά για να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε και να αποφασίσουμε προς ποια κατεύθυνση θα πάμε αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Ευχάριστη έκπληξη για τον Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Δύσκολη ημέρα για τον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα