• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκτός Laguna Seca o Takahashi, εξαιρετικά αμφίβολο το μέλλον του
Ο αγώνας στο Assen ήταν πιθανότατα ο τελευταίος του Takahashi με το Team Scot καθώς λέγεται ότι θα υποβληθεί σε εγχείρηση στη μέση...
Νέα 30/06/2009 - 10:33
Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από Ιταλία θέλουν τον Yuki Takahashi να χάνει τον αγώνα της Laguna Seca λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει στη μέση μετά την πτώση που είχε στην Catalunya.

Μάλιστα το πιθανότερο σενάριο είναι στο προσεχές διάστημα ο Ιάπωνας αναβάτης να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο συγκεκριμένη σημείο. Αν συμβεί αυτό τότε η σεζόν θα τελειώσει πρόωρα για τον Takahashi καθώς το διάστημα αποθεραπείας από μια τέτοια επέμβαση κυμαίνεται στους τρεις μήνες.

Η έλευση του Gabor Talmacsi με τους «δυνατούς» χορηγούς στο Team Scot σε συνδυασμό με τα άσχημα αποτελέσματα του Takahashi καθιστούν εξαιρετικά επισφαλής τη θέση του 25χρονου Ιάπωνα στην ομάδα. Το γεγονός μάλιστα ότι το Team Scot δεν διαθέτει εφεδρικές μοτοσυκλέτες κάνει ακόμα πιο δύσκολη την παραμονή του αφού ο Ούγγρος είναι αυτός που φέρνει τα χρήματα...

Μιλώντας επί του θέματος ο manager της ομάδας, Cirano Mularoni είπε: «Ήταν μια δύσκολη κατάσταση γιατί αντίθετα με όσα διάβασα στον Τύπο, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εξαρτήματα για την RC212V, μια κατάσταση που θα γινόταν ακόμα πιο δύσκολη από τον αγώνα του Brno όπου θα υπάρξει περιορισμός στους κινητήρες. Για να μην αναφέρω τα προβλήματα που θα αντιμετωπίζαμε στους αγώνες flag-to-flag όπου αντί να αλλάζουμε μοτοσικλέτες θα έπρεπε να αλλάξουμε τροχούς».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: «O Agostini κορυφαίος όλων»

« Προηγούμενο άρθρο

Η εκατοστή νίκη του ''Γιατρού''

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα