• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laguna Seca: Ότι δεν είδαν οι κάμερες!
O Stoner έμεινε στην Αμερική για εξετάσεις από δύο γιατρούς στο νοσοκομείο Fremont Surgery Center
Νέα 06/07/2009 - 16:29

Dani Pedrosa: «Το μόνο μου λάθος ήταν το ότι έκοψα πολύ στον τελευταίο γύρο, υπολογίζοντας λάθος τη διαφορά μου από τον Rossi», είπε ο Ισπανός που έκανε κατά τα άλλα τον τέλειο αγώνα. Andrea Dovizioso: Κτύπησε από λάθος του τους πλαστικούς κώνους που υπάρχουν στην εσωτερική της πρώτης στροφής της πίστας, για να διαχωρίζουν την έξοδο των πιτς, στην προσπάθειά του να περάσει τον Rossi. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει το επίπεδο της μανέτας του συμπλέκτη και να μην μπορεί από κει και πέρα να κοντρολάρει καλά το φρένο του κινητήρα. Μετά από μερικούς γύρους έκανε το δεύτερο λάθος και έχασε το μπροστινό του με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει. 

 

 

Valentino Rossi: «Δεν ήμασταν στο 100% σήμερα», αλήθεια τι εννοεί, μόνο η ρύθμιση της μοτοσυκλέτας ή και η μουδιασμένη διάθεση για οδήγηση που φαινόταν σε σχέση με άλλες φορές; Η μοτοσυκλέτα του πάντως δεν απέδιδε καλά όσο ήταν γεμάτη καύσιμο και χρειάστηκε να περιμένει μετά τα μέσα του αγώνα όταν το βάρος ήταν μικρότερο για να οδηγήσει όπως ήθελε. Στον τελευταίο γύρο το προσπάθησε και πάλι στην τελευταία στροφή, όταν με έκπληξη είδε ότι ο Pedrosa είχε κόψει πολύ. 

H μαγάλη στιγμή πριν την απονομή!
H μαγάλη στιγμή πριν την απονομή!

 

Jorge Lorenzo: «Μετά τους πρώτους γύρους άρχισα να ξεχνάω τον πόνο και απλά ήθελα να κάνω το καλύτερο και ήξερα ότι μπορώ να περάσω τον Valentino. Ατυχώς κτύπησα μερικά σαμαράκια την ώρα που φρέναρα βαθιά και το πίσω λάστιχο κινήθηκε πολύ και ήμουν τυχερός που δεν έπεσα. Ίσως χωρίς αυτό το λάθος, αν κατάφερνα να τον περάσω, μπορεί να ήταν δυνατό να κερδίσω τον αγώνα», είπε ο κτυπημένος από την πτώση το Σάββατο Ισπανός, χωρίς να υπερβάλει καθόλου στις εκτιμήσεις του. έδειξε πάντως απίστευτα ψυχικά αποθέματα και ότι δίκαια οι αναγνώστες του site μας τον θεωρούν το μεγαλύτερο αντίπαλο του «γιατρού» φέτος. Η κίνησή του να δώσει το χέρι του στον Pedrosa θα συζητηθεί!

 

Casey Stoner: Ένιωσε λιγότερο κουρασμένος από ότι στους δύο προηγούμενους αγώνες, αλλά προς το τέλος του αγώνα δεν μπορούσε να κρατήσει την αυτοσυγκέντρωσή του και είχε κάποιες ζαλάδες! Περισσότερο κουράστηκε το αριστερό του χέρι, αφού η πίστα είναι αριστερόστροφη και επειδή ο αριστερός του καρπός δεν έχει ακόμη όλη την ευκαμψία του, μετά την εγχείρηση που έκανε τον χειμώνα. Τελικά έμεινε στην Αμερική για εξετάσεις από δύο γιατρούς στο νοσοκομείο Fremont Surgery Center, κοντά στο San Francisco.

 

Nicky Hayden: Υπερευχαριστημένος από το αποτέλεσμα που ελπίζει ότι θα είναι η αρχή μιας καλύτερης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

 

Τoni Elias: Ο ρυθμός του ήταν ίδιος με αυτόν στις δοκιμές, απλά ήλπιζε ότι οι πρώτοι θα πήγαιναν λίγο αργότερα για να είναι κοντά τους. Αλλά και με αυτές τις συνθήκες το αποτέλεσμα είναι καλό. Είναι ο μόνος οδηγός που χρησιμοποίησε μεσαία γόμα μπροστά και πίσω στα λάστιχά του, τη στιγμή που οι περισσότεροι χρησιμοποίησαν σκληρή γόμα και στα δύο τους λάστιχα. 

 

 

Alex De Angelis: Στο πρώτο μισό του αγώνα οι ρυθμίσεις που έκαναν για τον αγώνα, χωρίς να τις δοκιμάσουν, δεν ήταν καλές. Στο 2ο μισό οδήγησε καλύτερα.

 

Colin Edwards: Φοβερά προβλήματα με το μπροστινό που δεν δούλευε σωστά ούτε στην είσοδο της στροφής, ούτε στο φρενάρισμα που φαινόταν να μην έχει σωστή ή καθόλου επαναφορά. Αυτό έκανε φοβερά δύσκολη και πεπίπονη την οδήγηση.

 

James Toseland: Δεν είδε την ειδοποίηση από τα πιτς για την ποινή, που τη θεωρεί πολύ αυστηρή, καθώς στο video δεν φαίνεται καθαρά ότι κινήθηκε πριν να σβήσουν τα κόκκινα φώτα.

 

Chris Vermeulen: Κόλλησε πίσω από τους Capirossi – Edwards στο ξεκίνημα και έμεινε τελικά 14ος. Μετά είχε καλό ρυθμό που θα του επέτρεπε να δώσει μάχη για την 5η θέση, αλλά είχε μείνει πολύ πίσω.

 

Loris Capirossi: Από λάθος του έχασε το μπροστινό και έπεσε.

 

Randy De Puniet: Έβαλε μεσαίο πίσω λάστιχο που δεν άντεξε μέχρι το τέλος του αγώνα στο ρυθμό που βρήκε.

Επόμενο άρθρο »

HAYDEN, LAGUNA SECA: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA: ΜΕΤΑ ΤΗ LAGUNA...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα