• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Στόχος η κορυφή στη βαθμολογία!
Δύσκολο όμως γιατί οι Jorge και Marc είναι δυνατοί εδώ
Νέα 29/08/2015 - 19:49

Ο Valentino Rossi – όπως και ο ομόσταυλός του άλλωστε – πήρε το χρόνο του στην αρχή του 15λεπτου των ΚΑΤ2, αφήνοντας τους υπόλοιπους να βγουν στην πίστα για να αποφύγει την κίνηση.

 

Πολύ γρήγορα ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έπεσε κάτω από το 2:02 – κάνοντας χρόνο στο 2:01,779 – και ανέβηκε στην 5η θέση της λίστας με τους χρόνους.

 

Χάνοντας μια θέση, ο Vale πίεσε και κατάφερε να κάνει 2:01,182 και ξανακέρδισε την 5η θέση, για να επιστρέψει αμέσως μετά στο γκαράζ της ομάδας του, με λιγότερα από έξι λεπτά για το τέλος.

 

Ένα λεπτό αργότερα ήταν και πάλι στην πίστα. Δεν κατάφερε να ρίξει το χρόνο του κι έπεσε πάλι στην 6η θέση, όμως σήμερα ο Valentino ήταν αποφασισμένος για κάτι καλύτερο!

 

Στον τελευταίο του γύρο έκανε το καλύτερό του πέρασμα από την Βρετανική πίστα – ειδικά στο τελευταίο κομμάτι της πίστας – και κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 4η θέση μ’ ένα πολύ καλό χρόνο στα 2:00,947.

 

«Στόχος μας είναι να βρεθούμε και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αυτό θα είναι δύσκολο διότι οι Jorge και Marc είναι πολύ δυνατοί σ’ αυτή την πίστα», τόνισε.

 

«Είμαι όμως ικανοποιημένος διότι βελτιώσαμε το στήσιμο της μοτοσυκλέτας μας πολύ. Παράλληλα είμαι χαρούμενος για το ρυθμό και την οδήγησή μου. Η απόδοσή μου δεν ήταν τόσο άσχημη».

 

«Στόχος μας ήταν να ξεκινήσουμε από τη δεύτερη σειρά κι έτσι η τέταρτη θέση είναι οκ. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιώσουμε μερικά ακόμη πράγματα για αύριο».

 

«Πολύ δυνατός είναι επίσης και ο Pedrosa κι έτσι αν θέλουμε να δώσουμε τη μάχη και να ανέβουμε στο βάθρο πρέπει να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι αύριο».

Επόμενο άρθρο »

«Όχι τέλειος» ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto2: Super Sam, super pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα