• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: 1ος στο ζέσταμα ο Rossi
Στο βρεγμένο έκανε μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους
Νέα 30/08/2015 - 12:45

Ο Valentino Rossi ήταν τέταρτος χτες και - φαινομενικά - έχανε σε ρυθμό σε σχέση με τους δυο βασικούς του αντιπάλους, τον Jorge Lorenzo και τον Marc Marquez.

 

Ωστόσο σήμερα το πρωί, από το βρεγμένο Silverstone, ο Ιταλός άσος ήταν ο πιο χαρούμενος όλων, καθώς βλέπει τον καιρό να αλλάζει τα δεδομένα και τη διαφορά του από τους δυο προαναφερθέντες να μειώνεται.

 

Η βροχή ξεκίνησε να πέφτει από τα ξημερώματα και κατά τη διάρκεια του warm-up έπεφτε ψιλόβροχο, με την πίστα να είναι βρεγμένη και τους αναβάτες να «γυρίζουν» 18-20δ πιο αργά σε σχέση με χτες.

 

Ο Rossi είχε την καλύτερη αίσθηση από όλους σ’ αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες και κατάφερε να γράψει το 2:18,660 που άφησε έξι, εφτά και οχτώ δέκατα πίσω του τους τρεις αναβάτες που τον ακολούθησαν.

 

Ο Petrucci έφερε την GP14 - που είναι εξαιρετική στο βρεγμένο - στη δεύτερη, θέση με τους Marquez και Crutchlow να ακολουθούν. Οι δυο τους είχαν το 1-2 όταν έπεσε η καρώ σημαία αλλά υποχώρησαν όταν ολοκλήρωσαν τους τελευταίους τους γύρους οι Rossi και Petrucci.

 

Στο στεγνό ο Jorge Lorenzo ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια τον Marc Marquez, αλλά στη βρεγμένη πίστα ο Ισπανός άσος της Movistar Yamaha ήταν πέμπτος και με διαφορά στο 1,1δ από τον ομόσταυλό του.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Ο Redding στην Pramac

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Πρέπει να κάνω καλή εκκίνηση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα