• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Πρέπει να κάνω καλή εκκίνηση!
Για να μείνω κοντά στους Jorge και Marc
Νέα 29/08/2015 - 23:16

Ο Dani Pedrosa είναι ο τρίτος Ισπανός που θα πάρει θέση στην πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης του αυριανού αγώνα στο Silverstone, κάνοντας χρόνο στο 2:00,716.

 

Ο Pedrosa ήταν 0,482δ πίσω από το χρόνο που έδωσε την pole position στον ομόσταυλό του, εξασφαλίζοντας για τέταρτη φορά φέτος θέση στην πρώτη σειρά.

 

Ο αναβάτης της Repsol Honda θα κυνηγήσει αύριο την πρώτη του νίκη για το 2015 και παρά το ότι δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες για το φετινό Τίτλο, ξέρει ότι μπορεί να παίξει το ρόλο του στην ανάδειξη του Πρωταθλητή!

 

«Είμαι χαρούμενος, διότι στόχος μας ήταν να ξεκινήσουμε από την πρώτη σειρά. Είναι πάντα πολύ σημαντικό να ξεκινάς καλά στις πρώτες στροφές κι ελπίζω να προλάβω τους Jorge και Marc», σχολίασε.

 

«Θα έχουμε στο νου μας και τον καιρό, διότι είναι αρκετά δύσκολο να ελέγξεις τη θερμοκρασία στα ελαστικά. Ο ρυθμός του Marc είναι πάρα πολύ καλός, ενώ εγώ είμαι λίγο πιο πίσω με τα φθαρμένα ελαστικά».

 

«Θα δούμε όμως τι μας επιφυλάσσει ο καιρός αύριο και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς. Πρέπει να ξεκινήσω καλά και να πάρω καλά τις πρώτες στροφές, έτσι ώστε να καταφέρω να μείνω με το γκρουπ των πρώτων».

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: 1ος στο ζέσταμα ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Τα έδωσα όλα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα