• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Τα έδωσα όλα!
Ήξερα ότι η pole θα ήταν πάρα πολύ δύσκολη
Νέα 29/08/2015 - 22:25

Ο Jorge Lorenzo δεν κατάφερε να περιορίσει τον εκρηκτικό ρυθμό του Marc Marquez στις σημερινές κατατακτήριες, ωστόσο δεν ανησυχεί για τον αντίπαλό του κι έδειξε σίγουρος για τον εαυτό του.

 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δεύτερη θέση, διότι τα έδωσα όλα. Ήμουν χαρούμενος με τον πρώτο μου γύρο, αλλά μόλις είδα ότι ήμουν μόνο τρίτος έμεινα έκπληκτος με το επίπεδο των υπολοίπων», σχολίασε ο Lorenzo.

 

«Έτσι έπρεπε να πιέσω ακόμα περισσότερο για να βρω τα επιπλέον δυο δέκατα που μου έδωσαν τη δεύτερη θέση. Ήξερα ότι το να πάρω την pole θα ήταν πολύ, πάρα πολύ δύσκολο γιατί ο Marc και η Honda είναι εκρηκτικοί στον ένα γύρο».

 

«Για εμάς λοιπόν είναι δύσκολο να πάρουμε την pole, αλλά ο χρόνος μου ήταν καλός για την πρώτη σειρά. Αυτός ήταν ο στόχος και πιστεύω ότι αν βελτιώσουμε μερικές λεπτομέρειες για αύριο, μπορούμε να έχουμε καλό ρυθμό».

 

Ο Lorenzo ήταν σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Marquez στις ΕΔ4, αλλά ο Ισπανός της Movistar Yamaha υπογράμμισε ότι η εικόνα στις τελευταίες ελεύθερες δοκιμές δεν είναι αντιπροσωπευτική του ρυθμού του.

 

«Το θέμα είναι ότι έβαλα ένα φρέσκο ελαστικό στο τέλος των ΕΔ3 και γι’ αυτό είχα μια τόσο μεγάλη διαφορά από τον Marc, που είχε μείνει με το ίδιο λάστιχο. Κράτησε όμως ένα καινούργιο για τις ΕΔ4».

 

«Έβαλε το σκληρό κι ένιωθε καλά μ’ αυτό. Αντίθετα εμείς είχαμε ένα χρησιμοποιημένο από το πρωί και σ’ αυτή την πίστα, κάθε φορά που βγαίνεις με φθαρμένο ελαστικό καταλαβαίνεις μεγάλη διαφορά».

 

«Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν υπήρχε αυτή η διαφορά κι επίσης επειδή δοκιμάσαμε κάποιες άλλες ρυθμίσεις που δεν μας βγήκαν. Για να είμαι ειλικρινής όμως, με τα καινούργια ελαστικά νιώθω καταπληκτικά και θα δούμε αν θα έχουμε σταθερό ρυθμό αύριο».

 

«Ένας αγώνας στο στεγνό θα είναι ό,τι καλύτερο για όλους. Αν βρέξει τότε τα πάντα θα είναι εντελώς διαφορετικά για όλους τους αναβάτες. Εμείς όμως οφείλουμε και πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε όλες τις συνθήκες».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Πρέπει να κάνω καλή εκκίνηση!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Δεν απέφυγα το λάθος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα